• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо свинини та яловичини; код ДК 021:2015 – 15110000-2 – «М'ясо»

Завершена

462 011.60 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 56fdb029210d4a6dae03738dd874f907
Критерій стосується номенклатури Підчеревина свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: 97e73d8080b543f2ae8dcae43c37ceee  
Очікуване значення : підчеревина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: 8556abb9779f405da19cde604faac582  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Відповідність стандарту
ID: cb65ee9497274c47954f53bd92778e7b  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 552f8dd012474c3bbf4a6e9dfe5c5904
Критерій стосується номенклатури Серце яловиче, заморожене
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Вид
ID: c22858c399624dad89d5b5e035b9dd57  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: c9deef66e3744af5aecc6488dc4be021  
Очікуване значення : серце  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: 5e4903fc0b974500a70feca1a1540695  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e412b216f0934ba78f9dc9fab81bd6a6
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Вид
ID: 9dbbca73f1824753889571b11ca86bd9  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: 034c09c2fa024186bbd8156561d6a3ec  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: e58e73ea924245deaeace549c4f758f6  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 83b5cdc9cce34f309fb26234455a18b3
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: 0440c09081a9469f91f819108d479756  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: d3cbd940166440d6bc143c019b1500c0  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Відповідність стандарту
ID: 2a005f1c38df4796872790f710fe334b  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 45bf4dd21a534139af0c1f73dc68a232
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: 8489b3ef8f58414a89c5bd87749a79bc  
Очікуване значення : ошийок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: 1796f5a6ea5944dab22e58214b0e918c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Відповідність стандарту
ID: 36d38ea4972e45f1ba1b24c0f8d5302e  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ae13e14baa6c4ed69280962ef27b010f
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, заморожений, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: d6dd9d8737d74dd1b833956e8865a6ea  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: c1c70f0b3ce3436f83a2bd2810d63538  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Відповідність стандарту
ID: b66a9d158d0d4d9fbff48cf09730db9d  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: bb2f53316f764cd4abc705144bec0eb4
Критерій стосується номенклатури Легені свинні, охолоджені
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: f7a4aa5702aa4955bef69b8d0b713981  
Очікуване значення : легені  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: 419621d94f2940c5a70333375a5faa5a  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4b5a134200364acca3c9d647d4fe3ca1
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: e21ae70b70b44b9da0533c65c624f862  
Очікуване значення : корейка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: 4e506437cd0b42eaa437cb6642cda1b4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Відповідність стандарту
ID: 2c1633b549e54aeda540a084f56febc2  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c21b04a877b249d08bbe3fa6914a7a3c
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: 03d65ce444294d39857b6aaf6d2c5c89  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: 1c1eac222d19463e8557d555d81fd02f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Відповідність стандарту
ID: 8e80afa56c7541b9b8651dd6eaf62a51  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 336b277c294b427ca076f6538d3afaa5
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Вид
ID: 2f1b77242a724e0eaf1990f330e0fc88  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: e12ecedd087748e29a644767819a8d10  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: 959e71109a3e4f99a3963338efd12eba  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Відповідність стандарту
ID: 8e14589b46d74d91ae35f20cd8be8960  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1e323eea7e84481e99a603a6078c0c42
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, заморожений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Вид
ID: e6bf91f18f2f4e7cb9f2c1b53bf6bc42  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: e9fb810f12c847a385e138d169c80df4  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: 84b57d2757c145a39757353ab2e880bd  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 82cdf73d5eb9498f90f34bb4d2c7dfa3
Критерій стосується номенклатури Стегно без кістки яловиче, заморожене, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Вид
ID: 915fad7921344f59a789d7fe1d5c641f  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Частина
ID: 732c36ab4fd24356b32267e5ca55b86d  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Термічний стан
ID: 5c51b90c864d49feba50bbac82b5fdc3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.08.2024 16:27
Відповідність стандарту
ID: ec7fad97a8ae4110b32c0afc48cd0d32  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження