- 
                    Запит (ціни) пропозицій
 - 
                        Безлотова
 - 
                        КЕП
 - 
                        Prozorro Market
 - 
                        Без аукціону
 
Сирні продукти
Замовник отримує товар згідно своїх Заявок. Товар постачається окремими партіями згідно із замовленням від закладу, а саме понеділок та середа до 10:00 год. за місцезнаходженням Замовника. У разі виникнення у Замовника нагальної потреби, останній має право зазначити у замовленні інший Строк поставки Товару.Замовник може передбачити у замовленні, що поставка товару може здійснюватись щоденно чи за фактичної потреби Замовника. Постачальник зобов’язується дотримуватися термінів та графіку поставки товару, визначених в Замовленні. Заявки подаються Замовником Постачальнику письмово або усно або шляхом надсилання електронного листа на електронну адресу (спосіб повідомлення визначається Замовником самостійно).
                        Торги відмінено
                        
                                                                    
                
            
                166 000.00
                UAH без ПДВ
            
                            
        Вимоги для участі в закупівлі
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 87fc297dd95c483998f4c55b414c1028
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир твердий 45%, без добавок                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 21.08.2024 17:53                                            
                                                                                                                        
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: b9226314768045ec81a93de0e39586c5                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            без добавок                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 21.08.2024 17:53                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 118b3b7f3d6543239e13d0962a808a6d                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            45                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 4bfe544ddf6a41b9bcb5a76d808c7efd
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%, ДСТУ 4554                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 21.08.2024 17:53                                            
                                                                                                                        
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: d6a3c0c5c8c94d92b0d0278ebfb6fb59                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Ні                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 21.08.2024 17:53                                            
                                                                                                                        
                                            Відповідність ДСТУ 4554                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 66d9c9c543d847bcad7a4a2f59a5b81a                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Так                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 21.08.2024 17:53                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 5542f93d1655444fbbda0ba559215e38                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            9                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Інші критерії
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Тендерне забезпечення не вимагається                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                
                                                                                         Спосіб підтвердження