• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015 : 15110000-2 М'ясо (Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019; Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143)

Умови постачання - згідно поданих заявок до 31 грудня 2024 року, крім вихідних та святкових днів (з 08 год 00 хв до 15 год 00 хв транспортом Постачальника). В зв’язку із безпековою ситуацією у місті на фоні військової агресії рф, для уникнення випадків псування продукції, постачання продукції може здійснюватися дрібними партіями в день використання товару, замовлення при цьому можуть бути подані з терміном їх виконання дві години. Місця поставок - згідно Додатку 3 до проєкту Договору. Розрахунки проводяться шляхом: оплати Покупцем після пред'явлення Постачальником рахунка на оплату товару (далі - рахунок) по факту поставки товару протягом 30 банківських днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється протягом 5 банківських днів з дати отримання Покупцем бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок.

Завершена

5 590 720.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: b1e69208d5e64920b3916225b2be737d
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Вид
ID: 1e36c54a7666409d90cca8293a390ae9  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Частина
ID: 36922f59010f436cbaf922b00099c5e6  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Термічний стан
ID: f8cc367843a54f00baa3bf961af8fde7  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Відповідність стандарту
ID: b4ee6f9b93c94d18a4c8da2ac5361135  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 080d8ebf09094c9eb84035de070a775b
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Частина
ID: becf2864bdfd4bb380c1261ecab48c0b  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Термічний стан
ID: 015abf4463904c5d8f2cafd10d900714  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Відповідність стандарту
ID: 5f25501398bb4debb32c2e42ac1e6b00  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: abd8d85eb94648e79a30b36f56ce8132
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Частина
ID: e9002f56a04548fe9dbf14af09405a9b  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Термічний стан
ID: c7612a8f46b6463590da5271947894bb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 23e565344be94694a592639e245e1cbf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
З шкірою
ID: 4a382f872e4a4ed09a4088de11b1f6ba  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Наявність кісток
ID: d77159d51bc94605a40bd2411e60fcc8  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 33699cb1e7634390a95cc4ac19dfdb83
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Частина
ID: 5962cd8db9f945fe857be65998703517  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Термічний стан
ID: 4c40d8c2a6b74fd5a12113470e968738  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e79c38c5d8404a51a503ef3da3102fd6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
З шкірою
ID: abf8f09744c6464cb928d1eb8905eec2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Наявність кісток
ID: 09099317ed464e1b95c9451d14bb581c  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: bd4b584ba53a41d58bfee39e60a5335b
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Частина
ID: 3c1c8ca2dd504a2e80a8aa39a28cbd86  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Термічний стан
ID: 58810babeafd4e8f8101068ee23777cf  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8f14c9e3f3cb4b778b0e37353d9664b9  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
З шкірою
ID: 723b8a26f82d4679930afa0525f7d3f3  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Наявність кісток
ID: 96bd6e2776c949029126aa27ec97e44a  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f99ad8e8c6f8473e95f5c2972fba2d80
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Частина
ID: 34d79f060a07446584d70d3693f3c8ae  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Термічний стан
ID: 329c0a3b494541e5a01f8f880a9aa71b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.08.2024 13:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b826e837cde3431aadda4ad376829b0b  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження