Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
1
Поставка товару проводиться згідно заявок Замовника, але в будь якому випадку не рідше 2 разів на тиждень, згідно графіку поставки, а саме з 08:00 до 16:00 год. (крім вихідних та святкових днів) та передається уповноваженому представнику закладу.
Строк (термін) поставки товару: з моменту підписання договору до 31.12.2024 року
Розрахунок за поставлену партію товару здійснюється протягом 30 календарних днів з дати поставки замовленої партії товару належної якості на склад Замовника на підставі видаткової накладної. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюватиметься протягом 30 банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. Протягом всього періоду затримки бюджетного фінансування до Замовника не можуть застосовуватись штрафні санкції за порушення строків оплати за поставлений товар.
Термін придатності товару на момент поставки замовнику повинен бути не менше 95 % від дати виготовлення.
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 9981a6e0cec54b63ab322223075e4dd4
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Вид
ID: 8f29cbac1ab1468187adf686b26d0364
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Частина
ID: f236fc4ad0af4ff3a72685c520d3a414
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Термічний стан
ID: 6d5d205e3bb949b6b09f9077050c86b5
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Відповідність стандарту
ID: 0333d97443eb4f318ed5965e44a9a04c
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 052f11b44d72437a8b58adc1af650ce4
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Частина
ID: 09bd472a351843c8bd664a48f0bae5bb
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Термічний стан
ID: 54e98593d5b4436da33dacb537f182c1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a8d41d2c9e9846d79e0a3bc9a0277712
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
З шкірою
ID: 834d5e58c72c4d18b92ae3e7f4fababe
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Наявність кісток
ID: 20cc27f5ee5841a9a33953910cf537ed
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 90367558f3a44bbbba69d3ebafcda395
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Частина
ID: fe5587b6b9d549ec90e66938db691b03
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Термічний стан
ID: ff1f09162ce1402285fd1012fba9f995
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e6cc8bb60d864a439f9413dce6c257a2
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
З шкірою
ID: 3b699a610fd841b8b94cc9c757328c99
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Наявність кісток
ID: 5dda4e1dadac4835adee1a12c1950644
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8464716b88014605ab75ff7d30ee0b14
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Частина
ID: 6cf6c475e56144ecac3d5407583b93a9
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Термічний стан
ID: f2e7992b49964175bbfdd80f80a63777
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Відповідність стандарту
ID: 83e2e4c6d83d4474b40b2e58ce99a48e
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 2505c35a272044a08a049fa7fcabb8b8
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Частина
ID: 5bf20d97fab544408bb8b84c413d5e03
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Термічний стан
ID: b761422fcd12442c92ec3de604bbf14e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 15:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 128c2ca4ecd44b15998feeac2215f005
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження