• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

15110000-2 М'ясо

Поставка товару проводиться згідно заявок Замовника, але в будь якому випадку не рідше 2 разів на тиждень, згідно графіку поставки, а саме з 08:00 до 16:00 год. (крім вихідних та святкових днів) та передається уповноваженому представнику закладу. Строк (термін) поставки товару: з моменту підписання договору до 31.12.2024 року Розрахунок за поставлену партію товару здійснюється протягом 30 календарних днів з дати поставки замовленої партії товару належної якості на склад Замовника на підставі видаткової накладної. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюватиметься протягом 30 банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. Протягом всього періоду затримки бюджетного фінансування до Замовника не можуть застосовуватись штрафні санкції за порушення строків оплати за поставлений товар. Термін придатності товару на момент поставки замовнику повинен бути не менше 95 % від дати виготовлення.

Торги відмінено

340 885.07 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 6d745fabb17c4d54ac339dd01089f88e
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Частина
ID: 8898123bcbf545e19ab019f121d0d013  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Термічний стан
ID: abff5c87a19542ecbc768bbe89e5fc87  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fc906f8d00a34304b31a9c616878cce5  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: dd5f9806c7e341bd8940f6bd2ad0be15
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Вид
ID: 3df2d722d34640fd9a1d373a6499c6c8  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Частина
ID: 2413482ed1144be58fa1552a81d084ff  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Термічний стан
ID: 2b5d1e589e8e432bb0faf0c634136f36  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Відповідність стандарту
ID: badca800a0cf4c21ab4e4a6602d7b21d  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 79d1f9fa9ac040668f960edcec8e9bcb
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Частина
ID: 9b5d5bdc7d5b43f095911ae7fa183a65  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Термічний стан
ID: 2685ff711b774061bf5c5faa4ccbeb4c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fb313795006e45e682fc9fe90858c72d  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
З шкірою
ID: 750a8462ef9f40a6b95ef28118b8427b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Наявність кісток
ID: 436b9a23770246a8b4719c782d7f6698  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 89c2d1cac4c84f5d9a0b7cd6ceca57b2
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Частина
ID: 1bf20c08df3b482dbbc15284bf57861e  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Термічний стан
ID: 74a864222caa43c59d93d15c4c1e8aae  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Відповідність стандарту
ID: 45f21ac666bb488c802d7cff15d96615  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3ba22490e1a84833854b514f51337ecd
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Частина
ID: 938c2007c1d74357bf182e479c512197  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Термічний стан
ID: bc9f23bccacc4d05bf95facde6f341ff  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 243eead627b7485ba3f63d380891c482  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
З шкірою
ID: 808ef5ddccfb408cb5cafbce546c3958  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 20.08.2024 11:01
Наявність кісток
ID: c7ecbd0b2ced4843ac8f6d7435f0f809  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження