• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Яловичина великими шматками, без кістки. Вищого ґатунку, охолоджена. Допускається м'ясо з задньої, грудної або спинної частини туші (шинка, лопатка, корейка). Відповідність ДСТУ 4589:2006. Свинина великим шматками, без кістки, вищого ґатунку, охолоджена. Не жирна (менше 15 грамів жиру на 100 грам м'яса). Допускається м'ясо з задньої, грудної або спинної частини туші (шинка, лопатка, корейка). Відповідність ДСТУ 4590:2006. Філе куряче охолоджене, рожевого кольору, без кістки, без шкіри, без механічних пошкоджень, розрізів та плям.Свіже та якісне, без чужорідних часточок, бруду, крові, сторонього запаху. Відповідність ДСТУ 3143-2013. Товар має бути свіжим та якісним (за органолептичними, хімічними, мікроскопічними, гістологічними показниками). Без сторонніх запахів та слизювання. Не допускається товар неякісної технологічної обробки, з ознаками заморожування, із зміненим кольором, ознаками несвіжості. Товар має відповідати діючим стандартам, правилам, технічним умовам тощо, що регулюють відповідність даного виду товару. Якість має бути підтверджена сертифікатами якості від виробника. Мають бути в наявності всі реєстраційні посвідчення та дозвільні документи. Поставка товару здійснюється згідно замовлень в період з вересня 2024 до 27.12.2024. 3 рази на тиждень до 11 години за заявками Замовника.

Завершена

167 525.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 48dc4e6dc31a4f2788b8b7b58968f9e1
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Частина
ID: 22c28db57c67445585369fe3e7e4b14d  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Термічний стан
ID: e391ae2dcb1d49628f80e18336540d99  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Відповідність стандарту
ID: 3f3c265aeccb4c4a983e1a4cab179950  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c68cc749ea274b5bb8ce43fda6604544
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Вид
ID: 822fd490b346440c9b9acc5dbea06c61  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Частина
ID: b72065637ce748dd9234668d59753e72  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Термічний стан
ID: 1ea39b3819954c3f8e2a607c860b1e44  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Відповідність стандарту
ID: 09bcfa5a4bed42bba7f0aae4edd0a94e  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7ecb889270e5475a90826dc704597ee1
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Частина
ID: d082ce45c21d45f4ad57e94db06d5081  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Термічний стан
ID: 3d6d5df3c1d247dd8387f5131aad81e9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e17d93a7a9274290bd8417d9f9240e65  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
З шкірою
ID: fb8ef75d94c54e2c879b8ce083be784a  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 20:36
Наявність кісток
ID: 73402885eeac4cf2a3d22cb287473cfa  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження