• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030; Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Печінка яловича, заморожена; Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019 Договір надсилати на електронну адресу: ddu26@ukr.net

Завершена

300 950.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0c73abc6eb7e4c20a35478ed857e719c
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Частина
ID: 306da4b85d7b43788f895cff9da4227c  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Термічний стан
ID: b6736eccb1c14e95a3490f39ffe383f3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Відповідність стандарту
ID: ebcd1ac015c14572925d7e11124084b8  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e91bf225d3784c0094ad70508b7c0b32
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Частина
ID: 7558bd9c139c4b55b7b25c6f6a3adf19  
Очікуване значення : гомілка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Термічний стан
ID: 140fa98d729245dfa46d2f1c7e77661b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 0419f8edeabc4324a8d85bf88f323978  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Наявність кісток
ID: 0a43f2ac043f4750b358f15c92d6a506  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
З шкірою
ID: d838cd4642d14655b0f4281cd5be856e  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1017b49b11004509b072185537bff1d8
Критерій стосується номенклатури Напівтуша яловича, охолоджена, 1 категорія, ДСТУ 6030
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Вид
ID: 70ee8aae750b4411bbcca4cdba005ecf  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Частина
ID: a59bae8bd4b34d88809e8f19df8346bd  
Очікуване значення : напівтуша  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Термічний стан
ID: 57cedaca01a54309862a6e938d2e9cbf  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Категорія
ID: e24d87cfab854fcb9d0d88b57cd6110b  
Очікуване значення : 1  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Відповідність стандарту
ID: de7d7938deea4e62ad37880274c672a9  
Очікуване значення : ДСТУ 6030  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8f1df221d8a04c23af967e77aae88fff
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Частина
ID: e39a9015ef264da38ba9d799a98293b5  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Термічний стан
ID: cedc627d30c14c0eb4123918fbb50714  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8273291974ee429180190e68b187bc73  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 99aba413c600483aac2f418164196bdf
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Вид
ID: 92e915d6f5b54ac1a95a74a4a4a000ee  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Частина
ID: adb84b435cbc42e6beefab22a2be476c  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 16:09
Термічний стан
ID: 4f5e8a875deb49599007063a7f23c2c8  
Очікуване значення : заморожене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження