• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 (Код ДК 021:2015-15110000-2 М’ясо)

Поставка товару відбувається окремими партіями та за окремими адресами згідно наданої Замовником заявки (у телефонному або електронному вигляді) протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту отримання заявки від Замовника, крім вихідних. Поставка товару відбувається постачальником з 8:00 години і на протязі робочого дня 1 раз на тиждень (крім вихідних) окремими партіями у кількості та асортименті згідно з заявками уповноваженої особи Замовника до комори кожного закладу згідно адрес закладів освіти. Строк поставки товару: до 31.12.2024 року.

Торги не відбулися

532 915.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 112839cbc633497b81b8e29350365dbf
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ac612e9cffbf4404b606548d92765ab7
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
З шкірою
ID: c382eea40f914d01b7bc98b0f10a3c2c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Наявність кісток
ID: 047ebf7afef34b29b63a3df2265ef925  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 2e3943009cc04d64abbc29dc033c6202  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Термічний стан
ID: cb0e2a7d47844380a91ff463cb0e4021  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Частина
ID: d8b7613ccbcc4138a48eab06ad8f86eb  
Очікуване значення : стегно  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e4ed8b06d3d24abaa3e8dfadcb4a2df0
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Відповідність стандарту
ID: 2e7ad429f667418494c97f93428b647b  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Термічний стан
ID: fd0c2b6ea88b45909dbae29915691297  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Частина
ID: fa52be83547142728baa5ca6f627df27  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.08.2024 13:58
Вид
ID: 49f1f6a05ce5493e8ff78f6c68847674  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження