• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо, код ДК 021:2015: 15110000-2 «М’ясо» (М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019)

Умови постачання товару та оплати: 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ (зокрема, але не виключно, Законам України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»). 2. Якісні характеристики товару вказані в проекті договору додатку №1. Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. 3. Поставка товару дрібними партіями кожного дня з 9:00 до 12:00, відповідно до заявки замовника (графік поставок та дні завозу товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу) на адресу закладу: Житомирська область, м. Бердичів, пров. Перемоги, 4. Доставка продукції здійснюється до комори «Замовника». 4. Постачальник зобов’язується здійснювати поставку Товару автотранспортом обладнаним для перевезення продуктів харчування, а особи (водій, експедитор) зайняті перевезенням харчових продуктів, матимуть санітарну книжку з результатами медичного огляду. Поставка товару здійснюється транспортом "Постачальника" та за рахунок "Постачальника". 5. Завантаження та вивантаження товару здійснюється представниками «Постачальника» у домовлений з «Замовником» час. 6. Строки поставки товару: з моменту підписання договору до 31.12.2024 року. 7. Оплата Замовником може здійснюватися із відстрочкою платежу не пізніше ніж протягом 60 (шестидесяти) календарних днів після отримання рахунка та накладної за поставлену продукцію. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за товар здійснюватиметься протягом 5 (п’яти) банківських днів з дати отримання Замовником бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. 8. Разом з кожною партією товару повинна надаватися супровідна первинна документація (накладна, товаро-транспортна накладна, сертифікат відповідності чи якісне посвідчення, чи інший документ, що підтверджує їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, санітарно-гігієнічним вимогам). Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару. 9. Товар повинен передаватися у заклад в неушкодженій упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Якщо поставлений товар не буде відповідати своїм якісним характеристикам, "Постачальник" повинен замінити товар своїми силами і за свій рахунок протягом 1 (одного) робочого дня. 10. Пересилка документів на товар здійснюється за рахунок "Постачальника" в обидві сторони.

Завершена

616 750.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8ce21a24f41a481aaf6a8a69d482151b
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c8814095143243d6af3682094236dbbb  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Термічний стан
ID: 1b5e42f599f043638536c7765805b01f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Частина
ID: 214910a2254247e19a9798857e3d668e  
Очікуване значення : кури-тушки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 10b65de021b54e9ba2003e90674876d5
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Відповідність стандарту
ID: 8e0b75ac692641fa8ff16fb20dcbbe6d  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Термічний стан
ID: 38fc97a2aa42482b90b2a9b41fad8d30  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Частина
ID: 6e1999d0dfe54e02a365cca7b67e3022  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5aa1d8ce5737421d997cb17aa2126c27
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Відповідність стандарту
ID: 27a8fe66d06248cb9b48a6b843692416  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Термічний стан
ID: d4d241037abe4041aca84e52ef0985c1  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Частина
ID: b651d0af55584cd4895edb7eae839bbb  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Вид
ID: aa7a80eb961b432ab3fcaad0736c6bf5  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 22e5dbe725ec4794baa19dc372e7c011
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Відповідність стандарту
ID: 25f249821ff2475896f4608ea50576b6  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Термічний стан
ID: d375d40a1a804e5894ee1bc2c8739959  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.08.2024 15:29
Частина
ID: ad9d441edd354377989aee84fe68feb8  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження