• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Щоденно

Завершена

418 570.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 39f70c541c594d4186761f36170c106f
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
З шкірою
ID: c4e704ec495c45c59dd057393ef9b6e2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Наявність кісток
ID: 15725229a12e456e8fb5f45b6d1c05a6  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 17a610cf68a24c89abee3f12a67cadee  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: 1876527b77ee43d6a22b55de9315e8c3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: 9ab8eea4f4be45f182441922e62d0408  
Очікуване значення : гомілка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: eefac437015e4900922faadfeec21b5a
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: caa35bed884345d5b3f9eb3b497eb8ae  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: d2ee9ca1823142d292d18e2958e2d3f5  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: 03b1b0fdd9984b159322a47c158f376f  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 2c1648131ab94ea78427ffb1beab19d7
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Наявність кісток
ID: 0a607bddf65c4765a00b356dde7ff80d  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
З шкірою
ID: 47656650c8774f838b5d4d2a4d5622ea  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 06fa1c737b8f465394e80df6000c4d2c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: 1c7e8f54112b4ad9b0213e3c53b9526a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: 0971dff4f2b4444ba2b07e201b768a36  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e6a410f572a34d0ebc56c9c83bb89ae8
Критерій стосується номенклатури Курчата-бройлери тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f71649933d1a4870a64f934e2d85f823  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: 4c8641e7a82a409787b68609de928ecf  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: 54ec96bfce544581a6cd5fecc3f84869  
Очікуване значення : курчата-бройлери тушки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c74827f3a5304b8cb2b25d662b4e3298
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність стандарту
ID: 4be42a46dce64b79920700b5284b3cd6  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: b1187835a8e14e6bb897ded5add75d2b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: eba6803ac5334a6698841df20e4f879b  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Вид
ID: 50d2a3574fcf4c809571862aa28b790c  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5b5f23a768cf4c2bae1211a9b3ef91c9
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність стандарту
ID: 2ac3b223a86c41679da15125748860c3  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: 57da5b3a9e4643c298617d25e62c34de  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: ce55686e80f94145b708e383b2c6d523  
Очікуване значення : ошийок  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3b3348667d8a4204bd5be40edce0b3d1
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність стандарту
ID: eec80eb96fac444bb009fba7c364cb94  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: c58ea9c7b9c440c6b347a36539673b0f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: 414a56c0655b4c15aefce2eecf397854  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1c992840787740bd8c46c113dd3fbd81
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність стандарту
ID: b0529a83b1b246cf9da7aa1438400b6f  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: b075095e0c0045b8bf98e39b99347923  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: f795d768ac0b41248b4c719c6c748040  
Очікуване значення : корейка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 09bb2cd2190343488a086a3faa0cb75a
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність стандарту
ID: 8ffd7d26c64e43079d917bab5f72f063  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Сорт
ID: 5c8c22f316fe44f385131be31207b6cc  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: a1ec9b853f874bf3af7a080ffed80a50  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: 43bbb0140b7143d5ac66982b9dd11e33  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Вид
ID: 54fe5ed8a179417ba162b22d8bd3314a  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 724992cbcac74508aacaf25cedc0434f
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: 1184100711a148809681d8202d567cdd  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: 11d1ae1b1ea34efb8aa876eb8634606e  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Вид
ID: 3f8a7d67321745369bee6a6fea659510  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 48feb34e8db947d5900b2e11fe68eb5b
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
З шкірою
ID: b171fb8776b8493ca9b559a8df0a3a57  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Наявність кісток
ID: 01d40c5cda4c47b3a4eb9dd903177556  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3209fa9c0cc8433d81cb2ebf65f03f50  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: 3db0820c6c4c4c98b3919125ce2ebd67  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: e3938ff3ce7e47e5bb8aa691280c4dad  
Очікуване значення : стегно  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: bd82105f3b6b4fd0815140823ba8c907
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, на кістці, обрізна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Відповідність стандарту
ID: 95ecda0ea5f449169bbbf9bda34f9728  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Термічний стан
ID: 19063f9b15e145d9be09976559bfb89b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 15.08.2024 12:40
Частина
ID: 6022d3b31d0e4624a709e53d469e3b21  
Очікуване значення : тазостегнова, на кістці, обрізна  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження