-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М’ясо - за кодом ДК 021:2015 – 15110000-2 (М'ясо)
Строки поставки: протягом 15 (п’ятнадцяти) календарних днів з моменту отримання Замовлення (Заявки) Покупця. Місце поставки: склад Покупця за адресою: вул. Гетьмана Мазепи, буд. 2, м. Хмельницький, Україна, 29000 та с. Жилинці, Ярмолинецький район, Хмельницька область, Україна, 32131
Завершена
1 699 000.00
UAH без ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 777cd61908c344898c73a74d4dc102c1
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
З шкірою
ID: 91962344d21540dba105d762c4371102
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Наявність кісток
ID: 8a8c5af9e9e2464bb8570fa97787284c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 41ad4ef79fa14a468a980861b523eb7a
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Термічний стан
ID: 76d6b520c1d94783af83ca039baa6ca1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Частина
ID: 9d2a89c698124365bcadab803e3a7d68
Очікуване значення :
стегно
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: da7b4d69f40c4a0b9ff389b82cb86eb1
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Термічний стан
ID: 9e92d9e8b78848eabb3f1ef78ac757b1
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Частина
ID: c43cd27937bc4f73b595beb95a5000f0
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Вид
ID: c258a4f5d3fc4117afc4ae9e8da2dfb4
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 94596a285faf47808af58e6023660d22
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Відповідність стандарту
ID: 522b09acca2a40b3bcb95b858dad7972
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Термічний стан
ID: 75fc880e52374245a38d845893bcbda0
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Частина
ID: 8371d69d9e5b432e9aeeef43fc8c73ef
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Вид
ID: 8e4ff0ad08ee4464805a37bfa26ac6a1
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a75d5e9a1dc746dbb6868373c017ceac
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Наявність кісток
ID: 765df2bb120d4ac8aabe5b498c64569b
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
З шкірою
ID: 3c82194b29964f959f57248527dcc8d3
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b32cff15cf1d44c8ba6fd9d9db6cac77
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Термічний стан
ID: b430269bfa944c15b3870be2d313de24
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Частина
ID: e2d72a260494414ebde2788162d6d843
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 9c793e65e8cb4698bff55d09724c8465
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Відповідність стандарту
ID: d4e0cde15ef14d73a48c401b1ce6df1e
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Термічний стан
ID: 89df3d58eeca48c3bcbbdc61200b0838
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Частина
ID: e05f7b91537949818d91077715d0f109
Очікуване значення :
окіст без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 61165c9913124d0281b9f976b821ec97
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Відповідність стандарту
ID: 6ae0da8f1d1947d59cec56999b9e34a5
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Термічний стан
ID: cc292b086d8243419ae4635f5fb0018d
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 13.08.2024 09:51
Частина
ID: f7b27f24fd77413ab68fffe0b288205e
Очікуване значення :
корейка
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження