-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246; Часник свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 3233; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Буряк столовий другого товарного сорту, 5-14 см, ДСТУ 7033; Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247
Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037; Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624; Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246; Часник свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 3233; Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту; Буряк столовий другого товарного сорту, 5-14 см, ДСТУ 7033; Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247
Завершена
124 240.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8153fba4acba437e9702b02f8882693a
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Тип вирощування
ID: eb089a4cfdec4f879b4c28c2961ac032
Очікуване значення :
польові
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Розмір плоду
ID: 032eee489d4248b29b341985c52a1742
Очікуване значення :
короткоплідні (до 14 см)
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Діаметр плоду
ID: 893c94688ca94938bee5bf31c46c0399
Очікуване значення :
не більше 5,5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Відповідність ДСТУ 3247
ID: 43240b21d3d24e3685400f3946c6b58d
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 73e5a3584529481d910d7a8361e504d3
Критерій стосується номенклатури Буряк столовий другого товарного сорту, 5-14 см, ДСТУ 7033
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Товарний сорт
ID: 69a5e5b82b0849a5928e344f18127532
Очікуване значення :
другий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Діаметр коренеплоду
ID: c44b2a8188ba44c79e019d467b485442
Очікуване значення :
5-14 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Відповідність ДСТУ 7033
ID: f7fd5e91c78f49a6b7a73c507cbde8e9
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 36ee3ca7e9614fa48acf5726f3e67e01
Критерій стосується номенклатури Часник свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 3233
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Товарний сорт
ID: 5c27bd999352406a84c75d980512823e
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Розмір цибулин за поперечним діаметром
ID: e0b34f8644184f76a17523f8bb015fb4
Очікуване значення :
не менше 25 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Відповідність ДСТУ 3233
ID: 3fdb57b7dcfa41cd962b26893299e0ea
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 70dbec4420814e24b97bea4d4ff71fc0
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Тип вирощування
ID: 9f5bb1102c3a45629689fe12674b09bb
Очікуване значення :
польові
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Вид плоду
ID: 1df61a7a1c384895be7756ffa7b260d1
Очікуване значення :
видовжені
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Діаметр плоду
ID: 1745efcaa2af40fa8e57a6572c989f4d
Очікуване значення :
не менше 3 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Відповідність ДСТУ 3246
ID: 40697f0870b2463c865117ff5e465182
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 38f05229cf774317a359b2ea8885551f
Критерій стосується номенклатури Кріп свіжий, першого товарного сорту, ДСТУ 8624
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Товарний сорт
ID: 84f275592b9446448b0ba3359d9b7355
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Довжина рослин
ID: 0d107109d3f74a95b2023d79dac7d5b6
Очікуване значення :
не менше 10 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Відповідність ДСТУ 8624
ID: 9f730f562bae4b9badd6d2ea9f058c1f
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7d517cfddbc94a6ba2dd311c68088a2d
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Сорт
ID: f60dbdc6de534a9b9fb02a135536eecc
Очікуване значення :
подовженої форми
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Розмір плоду
ID: d5189315d48e4a0e991580a9cb9b8d5e
Очікуване значення :
довжина не менше 6 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 58bd495a9dc744a1844b780ed0e31bc6
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ac6db3f353474201b714fa1c360c1d8b
Критерій стосується номенклатури Капуста червоноголова свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 4154
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Товарний сорт
ID: 782a72d11ac9481c8bab8888c13d9bf8
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Відповідність ДСТУ 4154
ID: 9718c072fe9f44edb6e452d8a4c4130b
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0780fcba53f2419699e01fdc047590e7
Критерій стосується номенклатури Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Товарний сорт
ID: bb3ab6e9caf14a88ad31cb6d5bb0dfa1
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Строк достигання
ID: b455e84a525a4b37984db62f7134e786
Очікуване значення :
пізньостигла
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Відповідність ДСТУ 7037
ID: 7d40aed29bc841a1889092d7a083f375
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5aad1fe8beb9428bbfbe96c325f6c70d
Критерій стосується номенклатури Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Товарний сорт
ID: 037fb347c1894992a76c6c13902f5c7d
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Найбільший поперечний діаметр
ID: 124242855515446b8030189236665666
Очікуване значення :
від 5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Характеристики не суперечать ДСТУ 3234
ID: 94bc7f24be674842bcb20e9e71e4f2fe
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Цибуля ріпчаста рання
ID: 9a3e7853ebed42dd87f1599ff244ad37
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: dec6fbcf454a42c593085f49dacdf685
Критерій стосується номенклатури Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Відповідність ДСТУ 7035
ID: 364fb40ebc734b40b8732fc993e2ba17
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Товарний сорт
ID: a899b2a8f9514a2db1c0f30c0d99f6f0
Очікуване значення :
перший
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e4e32c2026f64475a0218a47c7b2f631
Критерій стосується номенклатури Капуста пекінська, свіжа, першого товарного сорту
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 09.08.2024 10:09
Товарний сорт
ID: a0df63e402604fdc8739e9f45f621cb6
Очікуване значення :
перший
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження