• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М`ясо свинини заморожене

1. Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 2. Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, обов’язково повинен надати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y) не пізніше 2 робочих днів з моменту оцінки, наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору. 3. Інформація про товар та вимоги до нього: Лопатка свинна без кістки, заморожена • Лопатка свинна заморожена першої категорії – м`якуш без кісток та шкіри, отриманий від лопаткової частини туші свині, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Колір – від рожевого до червоного, без ознак розморожування та повторного заморожування. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів). • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена • Свинина тазостегнова заморожена першої категорії – м`якуш без кісток та шкіри, отриманий від тазостегнової частини туші свині, зачищений від сухожилок і грубих поверхневих плівок. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Колір – від рожевого до червоного, без ознак розморожування та повторного заморожування. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат м`яса товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів у формі блоків (брикетів). • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Корейка свинна, заморожена • М’якоть овально-подовженої форми. • Відділена зі спинно-поперекової частини півтуші, з товщиною сала не більше ніж 5 мм. • Без грубої сполучної тканини (сухожиль, фасцій тощо) і жирової тканини, крупних кровоносних судин, лімфатичних вузлів і кров’яних згустків. • Відповідного кольору для даного виду м'яса. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Ошийок свинний, заморожений • М’ясо з жировими прожилками, без шкіри та кістки, відповідного кольору для даного виду м’яса. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. Вирізка свинна, заморожена • Вирізка свинна заморожена, поверхня м’яса рівна необвітрена, зачищена від сухожиль і грубих поверхневих плівок. • Колір від світло червоного до червоного. • Консистенція розмороженого м`яса: щільна, пружна, поверхня чиста. • Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2%. • Запах – властивий свіжому, доброякісному виду м`яса без ознак псування, без сторонніх запахів. • Товар не повинен мати згустків крові, дефектів цілісності та ознак розморожування та повторного заморожування. • Умови зберігання: від -12ºС до -18ºС. • Транспортне та складське пакування: для попередження небажаних змін і зменшення втрат, товар має бути запакований полімерною плівкою для харчових продуктів. • Розфасований в картонні ящики або з іншого жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. • На кожній одиниці фасування або ярлику який кладеться до ящика повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. • Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. • Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 4. Необхідний строк поставки товарів: Поставка товару здійснюється Постачальником протягом 30-ти календарних днів з дати укладення договору. Згідно розділу 3 «Строки і умови поставки» договору поставки. 5. Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил «Інкотермс-2010». При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 0,5 % від зазначеного у специфікації. 6. Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 7. Термін дії договору до 30.11.2024 року.

Завершена

1 508 400.00 UAH без ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 48efe4374b0d44728cbc63bafcc410bc
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, заморожений, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Відповідність стандарту
ID: 7928582892224599a7b23b644093c65d  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Термічний стан
ID: 78076426960a41e0af748ebd6d22f274  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Частина
ID: 6c5cf5e51edb4f9e842ea44a990cf55e  
Очікуване значення : ошийок  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fff3ca4eaaeb45e2b5b6903378f85383
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Відповідність стандарту
ID: f0981bf1609447cea744d37797de319d  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Термічний стан
ID: 9e2683becebd42e8926caf9da15906a3  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Частина
ID: 2c79715dc1174242af240450a28b74c5  
Очікуване значення : корейка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0c79e8a22a4f42a6a568a42a4a766f7f
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Відповідність стандарту
ID: 376b7494741e4e9dac050c9b75030847  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Термічний стан
ID: 157f84bbf1aa4aefb758759758166ff6  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Частина
ID: 83150da5ace6454b84e4f783ff5e244b  
Очікуване значення : вирізка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f5b0e87a251b493eaf8260401ba4d005
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Відповідність стандарту
ID: 08e1f389adcc4dcaa44f77042130b598  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Термічний стан
ID: 9d5c0b98f1e94c259044b5473a3426c9  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Частина
ID: 82d550ef6c38427090ab00c03c666716  
Очікуване значення : тазостегнова, без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7f04ec12433b44478d823f2c642726ab
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Відповідність стандарту
ID: 50069eb59f044c58a1d6f705a339d3aa  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Термічний стан
ID: 3c4c2a80d9974706a2db841d10b160a9  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 07.08.2024 14:20
Частина
ID: 584cb78a717147a8a1623402ee915fab  
Очікуване значення : лопатка без кістки  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження