- 
                    Запит (ціни) пропозицій
- 
                        Безлотова
- 
                        КЕП
- 
                        Prozorro Market
- 
                        Без аукціону
Сирні продукти (сир твердий 50%; сир кисломолочний 9%), код за (ДК 021:2015 - 15540000-5 - Сирні продукти)
Постачальник здійснює поставку Товару окремими партіями згідно з заявкою Замовника два раза на тиждень з 8:00 до 9:00 год., в робочі дні. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника.
                        Завершена
                        
                                                                    
                
            
                109 852.20
                UAH з ПДВ
            
                            
        Вимоги для участі в закупівлі
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: a28cb1b80034453298d454ddff6b58d3
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 01.08.2024 17:30                                            
                                                                                                                        
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 95a58a164e3c43b6a66ceb4d423ec34c                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Ні                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 01.08.2024 17:30                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: c8a250a9c10f47a3a8fcb1ab575d21fc                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            9                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 6fb3991ac2b542db8c37cab82f0db2d6
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                    
                                    
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 01.08.2024 17:30                                            
                                                                                                                        
                                            Відповідність ДСТУ 6003 (ДСТУ 4421)                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: b1e325944026470fa54a7d6b83a47dd1                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Так                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 01.08.2024 17:30                                            
                                                                                                                        
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 195e3d21fd2b401aa68ece1b42eb1147                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                        
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            без добавок                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                Статус вимоги: Активна                                            
                                                                                                                                                                    
                                                Дата створення: 01.08.2024 17:30                                            
                                                                                                                        
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 12c7326ce0924ca988153caf55ac1a5b                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            50                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Інші критерії
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Тендерне забезпечення не вимагається                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                    
                                    