• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Свинина тазостегнова, на кістці, обрізна, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка свинна з кісткою, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Яловичина тазостегнова, на кістці, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426; Лопатка яловича з кісткою, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143; Печінка яловича, заморожена

Свинина тазостегнова, на кістці, обрізна, охолоджена, ДСТУ 4590; Лопатка свинна з кісткою, охолоджена, ДСТУ 4590; М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Яловичина тазостегнова, на кістці, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426; Лопатка яловича з кісткою, охолоджена, ДСТУ 4589; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589; Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143; Печінка яловича, заморожена. Технічні вимоги до товару вказані в проекті договору (додаток № 2). Поставка товару здійснюється Постачальником за його рахунок згідно замовлення окремими (дрібними) партіями протягом 3 (трьох) днів з моменту отримання письмового (на електронну пошту) чи усного (телефоном) замовлення щотижня з 8:00 до 15:00 год. за адресою Замовника: 12724, Житомирська область, смт Довбиш, вул. Ломоносова, 22. (графік поставок та/або дні завозу товару можуть змінюватися Замовником враховуючи потреби закладу). Транспортування даного виду продукту має проводитися в автотранспорті з холодильним обладнанням. Постачальник зобов’язаний одночасно з товаром передати Замовнику документи, що стосуються товару та підлягають переданню разом із товаром відповідно до Договору та нормативно-правових актів: накладні, декларація виробника, тощо. Для підтвердження відповідності товару Учасника технічній специфікації та технічним вимогам Замовника Учасник-переможець Запиту ціни пропозицій при укладанні договору надає зразок документа, що посвідчує якість товару, що планується до постачання Замовнику. Для підтвердження відповідністі систем управління та якості продукції підприємства-виробника товару державним або міжнародним стандартам при укладанні та підписанні договору Постачальник в обов’язковому порядку має надати Замовнику наступні сертифікати ISO, видані на ім’я Виробника товару, зазначеного у специфікації товару (додаток № 1 до цього Договору) :  Копія сертифікату системи управління безпечністю харчових продуктів ДСТУ ISO 22000:2019 Системи керування безпечністю харчових продуктів,  Копія сертифікату на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги» щодо предмету закупівлі ДСТУ ISO EN 9001:2018 (EN ISO 9001:2015, IDT; ISO 9001:2015, IDT) «Системи управління якістю. Вимоги»,  Копія сертифікату системи екологічного управління ДСТУ ISO 14001:2015 «Системи екологічного управління. Вимоги та настанови щодо застосування». Строк придатності товару на момент поставки на склад Замовника повинен становити не менше 90% від установленого підприємством-виробником товару. Строк поставки: до 31.12.2024 р. Тип оплати - післяоплата, розмір оплати - 100%, Період (днів) - 10 ( календарні). Замовник оплачує отриманий товар протягом 10 банківських днів з моменту отримання товару на підставі видаткових накладних. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок здійснюється впродовж 10 банківських днів з моменту отримання Замовником бюджетних асигнувань на здійснення закупівлі. У разі затримки бюджетного фінансування, зменшення обсягів закупівлі, зокрема, з урахуванням фактичного обсягу видатків Замовника та/або відсутності потреби у закупівлі до Замовника не застосовуються будь-які штрафні та оперативно-господарські санкції.

Завершена

732 950.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 56ddafe68c3143a7a4fe1d674cdbfaa5
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Вид
ID: 44c771b118124e53ba8fa0d9cc258284  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Частина
ID: 89e2caeb414445fd80009ac9c7457fc8  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Термічний стан
ID: 1742ac6c07ba4d1889455bc6072d52db  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 2cea3487f7a944de8f0743ddfc7a11e0
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Частина
ID: b9a48d9bfd384ec3bba9a5ce5871088e  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Термічний стан
ID: 01afaadb7a5c461f91811f5f76e4a89f  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c8e5b3e4ea5c464db75ffc60b103930a  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 169a753f46504046b4e26faf40610c56
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Вид
ID: 0f0cd3a415724538989744ad19bee999  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Частина
ID: 9ea0f3d0164143958e23bb69f89275b2  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Термічний стан
ID: 7e825f7b0fc243f4ac422ed92867af8f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Відповідність стандарту
ID: efc23e69545a42a18d11af682272ff61  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 19f108d9e9cb431cac902d39109c6555
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича з кісткою, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Вид
ID: d40e7a1761e34319a704bce9fd901d23  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Частина
ID: e29aed16e6784445b5c20a717486f7f5  
Очікуване значення : лопатка з кісткою  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Термічний стан
ID: add8f1eca38c440eb8ebce067edce27c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Відповідність стандарту
ID: 4d356d18eea249a5aa82f32d7d67e5d2  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1fd3044ca98b4397a95711068c4b23a7
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, на кістці, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Вид
ID: 0cf1ff997f7f4cbbb72c889d14ae2867  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Частина
ID: 8f13fff9081b44eea161b6cee5ba1b2f  
Очікуване значення : тазостегнова, на кістці  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Термічний стан
ID: e370582e9a334791b334a08579309917  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Сорт
ID: 83827610371b44d88e3810e63dbc8fa7  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Відповідність стандарту
ID: a2474dc7413d45a1a5d6011f53007de2  
Очікуване значення : ДСТУ 4426  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 86d8bc7af30d4c378f6e9c596a44e59c
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Частина
ID: 5dfd8552783f4883826a9d7c085ee346  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Термічний стан
ID: e9a07d52a9744e339aab9a7ced7193c7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Відповідність стандарту
ID: 7cc3471298d048d2b6573373cfe6d016  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 698db4be691f43bcb20fa470bcdcc7d6
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна з кісткою, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Частина
ID: a6e7cb7272e843b1a242922ab976bb08  
Очікуване значення : лопатка з кісткою  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Термічний стан
ID: 1273e50a765f4155adebde3ffa3c259c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Відповідність стандарту
ID: 867f8bfc98f64518acc4ce9e375f8bd1  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fb76352667674e008f770bf6cd8769a9
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, на кістці, обрізна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Частина
ID: 7099417021664d5698e26ae8659913b6  
Очікуване значення : тазостегнова, на кістці, обрізна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Термічний стан
ID: c011bdd0b82b41e6aafa51e4c43ad9d7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.07.2024 10:42
Відповідність стандарту
ID: fcd67c802e244edea76ce0a2e8201aad  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження