Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143,Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143,Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590,М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590,Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426,Печінка яловича, охолоджена
Термін поставки товарів: до 31.12.2024 року. Поставка товару здійснюється до двох разів на тиждень спеціальним автотранспортом Постачальника за адресами: м. Львів, вул. Городоцька, 26 та Львівська обл., Яворівський р-н, с. Верещиця, вул. Богуна, 4А, з 8:30 до 16:00 години (з врахуванням перерви на обід з 13.00 год. до 14:00 год.) впродовж 24 годин з для отримання заявки в телефонному режимі або електронною поштою від представників Замовника в кількості та асортименті, що зазначені в такій заявці. Постачальник з кожною партією Товару передає Замовнику комплект із наступних документів: рахунок, накладну, документ, що засвідчує якість товару. Оплата вартості кожної партії Товару проводиться за умови наявності відповідного бюджетного фінансування протягом 30-ти календарних днів з дати поставки Товару згідно з накладними та рахунками. Поставлений товар повинен відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97-ВР, (зі змінами). Умови пакування та маркування продуктів повинні відповідати вимогам Законів України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d84c6c62cbf146a480960575675cdcd3
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: c50bd0d9de1545ce8c0dda07ecb96231
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Термічний стан
ID: d15db40e1dc44dcb9301637c8bee0fc6
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Частина
ID: 020ce0541be84beb84216edd04fba237
Очікуване значення :
четвертина задня
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 10d8ea9945684832abf2d46ba113b821
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
З шкірою
ID: f887d989079b4af295f985d2a4a7777e
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Наявність кісток
ID: 0098323b3eb0452282c4921fd4dda02b
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d1cded1469984c41a0d4e2f6f2a075d0
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Термічний стан
ID: b626085e0a974284b6543b179102e106
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Частина
ID: 432343544c294a1cbeef1142b2d64f6c
Очікуване значення :
стегно
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 9bc43f6db6d044e9b55dec116576770b
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4f44191fb64048e99bb4eeb1acf73ac0
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Термічний стан
ID: e1de8b8cad0240f2b21a1b159af25deb
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Частина
ID: 832558205c4f4462b5d8be8770580583
Очікуване значення :
кури-тушки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: bccc952feb6b450db9cf74a45dc4ef02
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Наявність кісток
ID: 005f69ccd3714c40b667daed9c4b41d1
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
З шкірою
ID: a26d42109386403389ed4cdf07e94212
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8887dbf150b04978b95c27e409c309f1
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Термічний стан
ID: a7f6d113ef0d44fca50a6fe47cbba697
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Частина
ID: 26059cea6a794d9997828a4b548f5f01
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: cff563f14c4d4749a0cb1c0f6f56e629
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Термічний стан
ID: d26dbe7d2e3a44f5b10f29ef6fb20022
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Частина
ID: 947d7448463147e7ba2927bbe57527cd
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Вид
ID: 21dd6d3c55284f448a68cec2542131af
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: dff07416ee07472a8815873927528a75
Критерій стосується номенклатури Яловичина тазостегнова, без кістки, охолоджена, сорт перший, ДСТУ 4426
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Відповідність стандарту
ID: 14fcd5bef0c540699f4d53b4f2b2beaf
Очікуване значення :
ДСТУ 4426
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Сорт
ID: 7ae30609df004d8d83bf93d85d128895
Очікуване значення :
перший
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Термічний стан
ID: b153b613be8a43e2a522a78714b07ef7
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Частина
ID: 174563253f3a40f0babc129efba7b42e
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Вид
ID: a0a8be4346684c1899a2eda460f46a8e
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 63c28b450b1040c8a2d4eb5585244860
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Відповідність стандарту
ID: f8cc5f7d09da4bc8a90125a969702c8d
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Термічний стан
ID: 4dee207efe3e42f5b012883a4762a09f
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Частина
ID: e191b41da4a64337b4bb688e68336b08
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c8a50e8ea50a43d38fa053903dd15524
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 275a6547884e4b60b28bf525dc6a72ee
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Термічний стан
ID: 8d5bd16c01774277938d163a9360810e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Частина
ID: cea29f793a1e4b8e8ad98ad29e9b79e4
Очікуване значення :
печінка
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 9641ddc619d5426cb641b7eb2a17ea00
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Відповідність стандарту
ID: 35c6a7fda15742daa73691edc6104d20
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Термічний стан
ID: baf8731647ee4429b69be3c7cbf95f1e
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 19.07.2024 16:50
Частина
ID: 415aee4ef5c54b2cb9724892b0e6056b
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження