• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо

Завершена

587 174.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: b05e15ed030741ab852c115856bfb15c
Критерій стосується номенклатури Крило 2 фаланги куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: ea961d2149e742b3bec1944ebbfa94d9  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: e49fd494b42b4014b027dcf71aea7309  
Очікуване значення : крило 2 фаланги  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 629488a6741a4e36a71b5f1ff434a0d8  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ecade7ebd89e45c2a767f7715e8b43bf
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, заморожений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: f2bc772172ea4f0c9106c537d2a44d49  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 9ad7e4cd41404b708ed25cc89bd46bb2  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Вид
ID: 4e02a834dfc74e1a9433e897ce2de4d8  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: dcd9ffd2001f496b810b44446c7c3e9b
Критерій стосується номенклатури Тушки індички, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: fc6c391aee06450087d64a17c1799c99  
Очікуване значення : тушка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 9b252000a4ef41109f64da19ce13355e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 2060ad88ad034386b290cfdeb9d156e1  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: cde7339e3a324b7eb6887a0b15c93f3e
Критерій стосується номенклатури Ніжки кролика задні, охолоджені
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: e7f993b4f22745e1a32b78aefdf55112  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: a885535175a648049ee51112d4381a7d  
Очікуване значення : ніжки задні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c26f54f2bd7548d9b7e4637e3a0fb1d1
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: f9f280b614104e8c8614d3ef3592b290  
Очікуване значення : ребро обрізне  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 4ec67ed5afe2414b97ac46c2aa38ff7f  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність стандарту
ID: 0a15ed664f084e529b4a6ba4e02903ce  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: bcd9fd1bac0d4496a856d5f75b55a70c
Критерій стосується номенклатури Стегно індички без кістки, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: 81a7bb6899ac447e9b2e5a5feab89cc8  
Очікуване значення : стегно без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 7ccb4fb6036e43f4966bff68a0a7e907  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 4124858951ca4225ab5e0b89ba7db5b0  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ab269792bb104c2c9f31c104cb539c32
Критерій стосується номенклатури Вирізка яловича, охолоджена, ДСТУ 4589
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: e0c237032e004d0c87b4ae5ce16696a3  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: 8e6b32c8bd3d4778aa99a781259225f5  
Очікуване значення : вирізка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність стандарту
ID: 853373df309a442d811b0c337c43832c  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Вид
ID: 470e1fe718764af4b17605330ab00df7  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 9ec62304e24648508517be53e1c03195
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: 8d3fb7b889e6423b88ffb46c2309f76b  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 502c42751df34002a53923aba0423f09  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Вид
ID: 2bf10adbbfd940e1b3f48ee177a891d3  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність стандарту
ID: 023ae3774dad4958a8a7d70fab2ac426  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 86fb79f57edb4d249b6756049da3fb01
Критерій стосується номенклатури Рулька свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність стандарту
ID: cca241995f9a4143b9e95a06c52cf757  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 6b5da682e2e3444f81432b7365de70df  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: 48de49aa611748b990e016cff15af0d9  
Очікуване значення : рулька  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 6a03c13a9b9747fab364e4591070568d
Критерій стосується номенклатури Ніжка качки, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: fb61758b11374f6986556f2bbb3129ed  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: ad35cda9dc2f46eba9d38c73e6cba6bf  
Очікуване значення : ніжка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 57bc1723ff104ecb8f0a7656a4b40ac7  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 6968c87d6dc541efa61eee0f80398b92
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: ed3cb5872d654689b4acafe5a5362dfe  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 7ae10e1dd13e4f318b5f24b5881e0270  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 623589dc0e7d485da57e42146d03df28  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5832d0d589da4323ada82f4f5a107701
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: bda821c59a9a4a638fe39fe925a0b715  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: 84f90889a90d4db08fcbd0a5fabcc191  
Очікуване значення : ошийок  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність стандарту
ID: 67beb6b6420949a68b7e072a0e563d5c  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4882813492e64946b5bd0cdb50f3eeb7
Критерій стосується номенклатури Філе качки, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8e0ce384d59442e3b78908b21a336f68  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 67439660375c4527853161e958a1cb7b  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: 19338b95ece94889bde621c96b6937f3  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3343dd1227224903938c68b2bbf0f4be
Критерій стосується номенклатури Череви свинячі, фабрикат, в соленому вигляді, сорт перший, вузькі
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Сорт
ID: d80d427810724041b84acce189cb675d  
Очікуване значення : перший  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Вид
ID: cc99e31da65541879cde9933e4a15c5d  
Очікуване значення : свинячі  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Характеристики не суперечать ДСТУ 4285
ID: a356956f0b694d41b7b070e81734fa2a  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
За способом консервування
ID: 7390f4cdb1bb490da0fd30f9eb57e0b3  
Очікуване значення : в соленому вигляді  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
За способом оброблення
ID: 27f80fef75d845efaaed1bcb9c8b1fb4  
Очікуване значення : фабрикат  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Розподіл за калібром
ID: 115cf1aad91f46d5b5d3c4cb810ae89a  
Очікуване значення : вузькі (діаметром до 32 мм)  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1dc151182f0145ea82db7509841594ec
Критерій стосується номенклатури Стейк (особуко) яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Вид
ID: c07c13a961d5462d8e0339f2b7583888  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 8f9e8a2dba6d477c8a9ceedc5a032398  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: 6368e774e7474bf7b5244ecd3871989f  
Очікуване значення : стейк (особуко)  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 14f3e9bc30fa4b558f1e4f4effb5ae0c
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
З шкірою
ID: dba7a90507a147cd9b4b4290162c3036  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: a8b9024f3cda48e7ada973c606631df8  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 6e93f5f3b13743fda7d17d68e12e3e76  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5e817fd333054a0f84fea22fbfc4e8cf  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Наявність кісток
ID: 1c6cb69ffee14f8b9d95031578131fb3  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0b7a53c891bf43c59e06a0b49517ed7f
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e3fee914feea4bf5b0271a7178e1c0ae  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
З шкірою
ID: 930d77878609402582fc8a147d8da1c2  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Наявність кісток
ID: 762c6cd2edce4586a1e321d20106c3f4  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 75e3f32127f24afdab59f3f4470bae26  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: 6a600096a7fe4cae9689a284d24bda89  
Очікуване значення : філе стегна  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 03c277c2f9634ee39b482ca3654d54e5
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: fe177df86b514ba298e5eb96d781ab5d  
Очікуване значення : корейка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність стандарту
ID: a0c891f66a7845bca48918b38d37eb6e  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 60d94d5475064a448b8e770125c98b73  
Очікуване значення : охолоджене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: aefae54ab10c452197e353272c3590d2
Критерій стосується номенклатури Щоки яловичі, заморожені, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Частина
ID: d4f5fa5505c54cc790ad309a2ede2890  
Очікуване значення : щоки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Вид
ID: a110093fb7514c94a29ef998140f9880  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Відповідність стандарту
ID: 6532ad80468149e5b6521bd5547961f6  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 18.07.2024 14:55
Термічний стан
ID: 1e01df1da6be408e8d61d500898be308  
Очікуване значення : заморожене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження