-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Овочі та фрукти свіжі (перець солодкий, кабачки свіжі, помідори (томати) свіжі, огірки свіжі, яблука свіжі) Код за ДК 021:2015:03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи
Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659; Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см; Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246; Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247; Яблука свіжі, середньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133
Завершена
405 000.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e2f45e9be322453d976e12c07e278caa
Критерій стосується номенклатури Яблука свіжі, середньостиглі, вищого товарного сорту, ДСТУ 8133
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Термін достигання
ID: 76eb052a008f4e9092c250b0d88a2874
Очікуване значення :
середньостиглі
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Товарний сорт
ID: 7b310210b01c4bcb9c5d19ad6e3ba031
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Діаметр плоду
ID: 2516c012b4434f1cba9e15a25cae6b8b
Очікуване значення :
не менше 70 мм
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Відповідність ДСТУ
ID: 54a784d6e32d44f1ae55e14055541595
Очікуване значення :
ДСТУ 8133
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 6249f10e62f14b0b9dee50d3831d9909
Критерій стосується номенклатури Помідори (томати) свіжі, польові, видовжені, ДСТУ 3246
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Тип вирощування
ID: 2fc28a381f9342e78bc9097334130309
Очікуване значення :
польові
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Вид плоду
ID: f8c8bb98067b4479be03a7289f30b058
Очікуване значення :
видовжені
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Діаметр плоду
ID: ae563edb664346a9b8dec37d47efe858
Очікуване значення :
не менше 3 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Відповідність ДСТУ 3246
ID: 95d61564c1c746859d23da5de7d09899
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: b393367944614afe8dcb418e9602b862
Критерій стосується номенклатури Кабачки свіжі, вищого товарного сорту, довжина 7-16 см
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Товарний сорт
ID: dfdabdda01934c50a3c5653385bdbe4a
Очікуване значення :
вищий
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Довжина плоду (без плодоніжки)
ID: 4fd14564c5d24fcd9f251a98bac052ff
Очікуване значення :
7-16 см
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 309ea29db5d94e9b92fd416f7a3dd3a4
Критерій стосується номенклатури Огірки свіжі, польові, середньоплідні (до 25см), ДСТУ 3247
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Тип вирощування
ID: 6fbd4530154b4edfb2da8d5617082ccc
Очікуване значення :
польові
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Розмір плоду
ID: 52d8d5c7b2724e7a8e2293809725ad8e
Очікуване значення :
середньоплідні (до 25 см)
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Діаметр плоду
ID: 464354c97e7542ab8bbd8d0798afa2ec
Очікуване значення :
не більше 5,5 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Відповідність ДСТУ 3247
ID: 1e37d5be3a9c4757accd329cadb5ece3
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4dcb400ad0ac450480518453ba07b8bb
Критерій стосується номенклатури Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Сорт
ID: 10851ce842ab4d998012441258f8ce7a
Очікуване значення :
подовженої форми
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Розмір плоду
ID: 533e7f4db70d43f48591fb3fa3996da9
Очікуване значення :
довжина не менше 6 см
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 16.07.2024 14:36
Відповідність ДСТУ 2659
ID: 5de2a738691b4780a9f20b76382a33e9
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження