-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
- 1
М'ясо птиці та субпродукти; код ДК 021:2015 – 15110000-2 – «М'ясо»,
Поставка товару здійснюється Постачальником впродовж всього строку дії цього Договору окремими партіями, відповідно до заявок Покупця, які оформлюються у довільній формі, в яких Покупцем визначається асортимент та кількість товару. Строк дії договору до 31.12.2024 р.
Завершена
366 254.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 43a9132905d948beba779ee0a61f7d49
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, заморожений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Вид
ID: d606b918bc284a47aaedb6ead7dc57b7
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: 02001fd534854b1bb0b6c01950b578b5
Очікуване значення :
язик
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: ec039baf70874a3f8ba05c4af99638a7
Очікуване значення :
заморожене
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: eed05975657a4e66b20d75489bb96050
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: 27fbe7bf52e4401f966ec89c64393996
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: fd27d4c051cb4a2e8a1b06a182cbfe99
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 97fdc80a27ce486e8071d9d8ddd9ea13
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 32b1bcd434d749b0a054e51c16c49fa0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: cbc26a25e6e2416dab26bfab17df81c3
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: 63c1574777cc4df0917def7df34bdf9c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 892d3eed18d045f3ad83d2500831272f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
З шкірою
ID: 75140e3622b34b5da6224ef0a85d6571
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Наявність кісток
ID: ec4eff4bfefe4ddda1b01025005f5899
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8d5389b6aed94f9291a4d93efecffdf2
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: 65695ecb3ae3462cb9cfde86e6fdbe15
Очікуване значення :
філе стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: 14e48eca31674224a7df4fb6ecae8cab
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e299cde0551849e1913fb6e9a9b9cac5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
З шкірою
ID: 6aca7839e1e04a6eb6c431e3d29f0250
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Наявність кісток
ID: ffc6fffd2ce94520b6df711cf78a080e
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3f69b8fed99745b186ca04e8a93b757c
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: cb70f79c62dd48fe84f200a575a8f6f2
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: 84f6ef69486c477faa44a2a2745f8921
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6f47a8330aa04fa591d6a0d35123e20f
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
З шкірою
ID: 9438e47343894f46929a230da036b58c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Наявність кісток
ID: 2e2c340ed47b44128e18ba8bdbe239ea
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: bb380e3dabec4514bc16d5a070865f59
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: a3e25f24dab245c8843196f4bfd663bb
Очікуване значення :
кури-тушки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: 376572f3a0a94208bc40ff7f4719d5d7
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d9f0985a5b3c40fa96a9303b7f694855
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 118a54972b0142d08c8e8da6e46fd5be
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: d0738d65264346cc9a6b978e8cb3e81b
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: db7df57241824332bbd3e5280a18f5a4
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 98c68f432a0440ef8f04e49720e14481
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3653ee3af43f44638f6d540ccc44beda
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Вид
ID: 09b94ddf65b54d7485419fd60b6fb21f
Очікуване значення :
яловичина
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: fcdad96c8e1a4de6b7e661e34a2c8338
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: deaa026a97f34056bdcda25247504281
Очікуване значення :
заморожене
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f0e7da611775456b8c55827625a04e3d
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: 6560c8a183c94090bb09a7487889347c
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: dafb25276e1e49f9839737e8b89e54de
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 982b78763ee34ce5ab84474b5d86a900
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження