• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо птиці та субпродукти; код ДК 021:2015 – 15110000-2 – «М'ясо»,

Поставка товару здійснюється Постачальником впродовж всього строку дії цього Договору окремими партіями, відповідно до заявок Покупця, які оформлюються у довільній формі, в яких Покупцем визначається асортимент та кількість товару. Строк дії договору до 31.12.2024 р.

Завершена

366 254.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 43a9132905d948beba779ee0a61f7d49
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, заморожений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Вид
ID: d606b918bc284a47aaedb6ead7dc57b7  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: 02001fd534854b1bb0b6c01950b578b5  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: ec039baf70874a3f8ba05c4af99638a7  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: eed05975657a4e66b20d75489bb96050
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: 27fbe7bf52e4401f966ec89c64393996  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: fd27d4c051cb4a2e8a1b06a182cbfe99  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 97fdc80a27ce486e8071d9d8ddd9ea13  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 32b1bcd434d749b0a054e51c16c49fa0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: cbc26a25e6e2416dab26bfab17df81c3  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: 63c1574777cc4df0917def7df34bdf9c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 892d3eed18d045f3ad83d2500831272f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
З шкірою
ID: 75140e3622b34b5da6224ef0a85d6571  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Наявність кісток
ID: ec4eff4bfefe4ddda1b01025005f5899  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8d5389b6aed94f9291a4d93efecffdf2
Критерій стосується номенклатури Філе стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: 65695ecb3ae3462cb9cfde86e6fdbe15  
Очікуване значення : філе стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: 14e48eca31674224a7df4fb6ecae8cab  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: e299cde0551849e1913fb6e9a9b9cac5  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
З шкірою
ID: 6aca7839e1e04a6eb6c431e3d29f0250  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Наявність кісток
ID: ffc6fffd2ce94520b6df711cf78a080e  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3f69b8fed99745b186ca04e8a93b757c
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: cb70f79c62dd48fe84f200a575a8f6f2  
Очікуване значення : м'ясо стегна  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: 84f6ef69486c477faa44a2a2745f8921  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6f47a8330aa04fa591d6a0d35123e20f  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
З шкірою
ID: 9438e47343894f46929a230da036b58c  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Наявність кісток
ID: 2e2c340ed47b44128e18ba8bdbe239ea  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: bb380e3dabec4514bc16d5a070865f59
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: a3e25f24dab245c8843196f4bfd663bb  
Очікуване значення : кури-тушки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: 376572f3a0a94208bc40ff7f4719d5d7  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: d9f0985a5b3c40fa96a9303b7f694855  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 118a54972b0142d08c8e8da6e46fd5be
Критерій стосується номенклатури Філе індички, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: d0738d65264346cc9a6b978e8cb3e81b  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: db7df57241824332bbd3e5280a18f5a4  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 98c68f432a0440ef8f04e49720e14481  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3653ee3af43f44638f6d540ccc44beda
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Вид
ID: 09b94ddf65b54d7485419fd60b6fb21f  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: fcdad96c8e1a4de6b7e661e34a2c8338  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: deaa026a97f34056bdcda25247504281  
Очікуване значення : заморожене  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f0e7da611775456b8c55827625a04e3d
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Частина
ID: 6560c8a183c94090bb09a7487889347c  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Термічний стан
ID: dafb25276e1e49f9839737e8b89e54de  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 26.06.2024 11:49
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 982b78763ee34ce5ab84474b5d86a900  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження