-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, згідно коду ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо
М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143; Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою Замовника два рази на тиждень. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника.Поставка кожної партії Товару повинна здійснюватись Постачальником не пізніше 2 (двох) робочих днів з дати одержання відповідної заявки Замовника.
Завершена
76 385.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d6dd4e4dc8a34e28894465e2996002a4
Критерій стосується номенклатури Гомілка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Частина
ID: 128c516ed00e4e84944b21d0f288d405
Очікуване значення :
гомілка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: dc54798d78374e31831a2959c04a933c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: dcb8110cde8a47eca59be573e8301611
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Наявність кісток
ID: ae787dc95b464f82a4a18f28fa114837
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
З шкірою
ID: 5ce46fd9dfb645d39c59d33402f5d782
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f6a8bbd74af14ed6b0e0e713654fc6c6
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Частина
ID: 133ada60408148699c1d065b421fcb2c
Очікуване значення :
четвертина задня
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: cd31857a47b74486840593b2fd81e390
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 07e4a59a60024a009364b094fb2260ba
Очікуване значення :
Так
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a55853a923544f74be11aff135127435
Критерій стосується номенклатури Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Частина
ID: 6eb8b70355a949de957183408f77d634
Очікуване значення :
грудка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: a23a1a09438f4a5a913c458e6ebb6fdd
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1b92a46c31d34fe8b162e9f683fe5983
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
З шкірою
ID: bbcc0d0736b644dd92d37ceceac3fa2d
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Наявність кісток
ID: 502a014483b544a2a5c2c7ff8c427bab
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4f6d59e549574e61a8cde0f24d958d86
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Частина
ID: dfc74a4b1acc4600b31a1a77cbdb4ce4
Очікуване значення :
м'якоть без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: 0b5e55de285a4c73a1ac448b15579c1c
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 16:28
Відповідність стандарту
ID: 3fa00d1f505644e8b0a6789994c58d31
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження