Найменування (номенклатура, асортимент) товар за кодом ДК 021:2015 – 15610000-7 – Продукція борошномельно-круп’яної промисловості (Рис шліфований, сорт вищий, ГОСТ 6292; крупа гречана ядриця, ґатунок перший, ДСТУ 7697; крупа ячна №1; крупа пшоняна, шліфована, сорт вищий, ГОСТ 572; крупа кукурудзяна, шліфована, №3; крупа вівсяна, плющена, ґатунок вищий, ДСТУ 7698; крупа перлова, №1; крупа пшенична Артек, ДСТУ 7699; крупа кус-кус, ДСТУ 7699; борошно пшеничне, сорт вищий, ГСТУ 46.004) (далі – Товар), за кількістю визначеною Специфікацією. Поставка товару здійснюється партіями відповідно до замовлення, не пізніше ніж протягом трьох робочих днів, що йдуть за днем отримання замовлення Товару, без обмежень мінімального обсягу кількості Товару в межах однієї поставки (одного замовлення) Товару. Періодичність поставок – 2-3 рази на тиждень в залежності від потреби. Поставка продукції виконується за заявками Замовника письмової/усної або будь-яким способом (по телефону, листом або по електронній пошті), в повному обсязі, без змін кількості. Місце поставки: заклади управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради (згідно заявки навчальних закладів Замовника та графіка завозу по кожній установі спеціально виділеним транспортом, з додержанням терміну реалізації з наявністю супровідних документів) відповідно до переліку (Додаток № 2). Маршрути, графіки та обсяг завозу відпрацьовуються Постачальником та погоджуються з керівниками навчальних закладів управління освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради, з Держпродспоживслужбою та затверджуються управлінням освіти та гуманітарної політики Уманської міської ради. Постачання харчових продуктів повинно здійснюватись спеціальним автотранспортом з маркуванням «Продукти» з ізотермічним кузовом у відповідності з діючими правилами з перевезення продуктів, що швидко псуються. Кузови машин із середини повинні бути покриті оцинкованим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним МОЗ України до контакту з продуктами харчування і обладнані стелажами, що можуть зніматися. Водій транспорту, а також особи, що супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями). З метою дотримання вимог у сфері безпечності харчових продуктів: продукція борошномельно-круп’яної промисловості повинна відповідати вимогам державних стандартів та мати позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи. Закупівля або придбання з індивідуальних або фермерських господарств, фірм, кооперативів, ринку, садових товариств проводиться за погодженням із Держпродспоживслужбою. На поставлений Товар надається термін придатності Товару згідно ДСТУ, який обчислюється з моменту виготовлення Товару заводом-виробником та повинен складати на момент поставки не менше як 80 % від встановлених термінів зберігання.