• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М`ясо

Код Державного класифікатора продукції та послуг ДК 021:2015- 15110000-2 : М’ясо ДСТУ 4590 М’ясо свинини 1 Категорії (М'ясо свинина, стегнова частина охолоджене) М'ясо свинини нежирне, стегнова частина, без кістки, охолоджена; м’ясний сік прозорий; консистенція пружна; краї зарівнені, без бахромок; зовнішня поверхня чиста,незавітрена, без ослизнювання; поверхня свіжого розрізу злегка волога. ДСТУ 4590-2006. Колір: від рожевого до червоного. Запах: доброякісного м’яса, без стороннього запаху. Продукт повинен бути виготовлений в Україні. Форма пакування – упаковка від виробника. Залишок терміну зберігання на момент поставки повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару.. Філе куряче, охолоджене, вагове, ДСТУ 3143 Куряче філе охолоджене, із залишковим терміном придатності на момент поставки не менше 80% від терміну придатності виробника. За термічним станом – охолоджені. Філе за зовнішнім виглядом білувато-жовтого кольору з рожевим відтінком, поверхня волога, блискуча, без слизу і плісняви, без консервантів, ГМО. Фасована в упаковку, з чітким маркуванням. Температура зберігання від 0-+4С. Термін придатності не більше 4 діб. У кожному транспортному пакуванні повинні бути м’ясо одного найменування, категорії, однієї дати виготовлення, одного термічного стану і одного виду пакування. Товар повинен відповідати вимогам ДСТУ та ТУ встановленим до цього товару. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО). Упаковка товару повинна відповідати діючим державним стандартам і правилам, забезпечувати захист і зберігання товару від пошкодження під час транспортування від місця завантаження до місця поставки (відвантаження). На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано назва продукту, дата виготовлення, термін придатності, умови зберігання, дані про виробника. Товар повинен мати маркування виробника (може бути у вигляді етикетки на тарі або нанесено безпосередньо на упаковці в якій міститься продукт). Транспортне маркування здійснюється згідно ГОСТ 14192 із нанесенням маніпуляційного знака « Вантаж, що швидко псується». При кожному постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність, якість та умови зберігання та відповідності товару технічним, санітарним нормам згідно з чинним законодавством України. Товар повинен передаватися в неушкодженій запаяній упаковці, яка забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Товар повинен бути запакованим та промаркованим (згідно вимог «Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних закладах» затвердженої спільним наказом Міністерств освіти і науки та охорони здоров’я України від 17.04.2006 №298/227) Продукція, що постачається, повинна мати спожиткове пакування з маркуванням, яке забезпечує чіткість читання: - назви товару; - назви та повної адреси і телефону виробника, адреси потужностей виробництва; - складу продукції у порядку переваги складників, що їх використовували під час його виробництва; - харчової (поживної) та енергетичної цінності (калорійності) у встановлених одиницях вимірювання на 100г продукту; - кінцевої дати споживання «Вжити до ...» або дати виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - тощо. Харчові продукти, що плануються до постачання, повинні відповідати вимогам діючого законодавства, нормативно-правових актів і нормативних документів до показників якості та безпеки харчових продуктів, пакування, маркування, транспортування, приймання та зберігання. Товар поставляється за рахунок та спецтранспортом Постачальника. Завантаження Товару в місцях навантаження та його розвантаження здійснюється за рахунок та силами Постачальника. Періодичність поставок – 2 раз на тиждень, згідно замовлень (заявок), окремими партіями на умовах Замовника. Товар поставляється в тарі постачальника. Водій та/або експедитор, які будуть зайняті перевезенням харчових продуктів (товару, який є предметом цієї закупівлі) повинні мати особисті медичні книжки (діючі). 4. Інші вимоги: транспорт, що поставляє продукти, має відповідати діючим санітарним нормам та правилам; тара має відповідати діючим санітарним нормам та правилам; товар має відповідати нормам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів. Щодо запропонованого товару під час його транспортування, виробництва тощо повинні застосовуватися заходи із захисту довкілля, передбачені законодавством України.

Завершена

45 690.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5ac75b2fc4424a82aed0084c52d82fa1
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 10:38
Відповідність стандарту
ID: 08647491740d48598dbb1240723d23aa  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 10:38
Термічний стан
ID: d745d4e8758a4c109ae7d8826e38b316  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 10:38
Частина
ID: fc03c6adae814436af6ad2f877d39400  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 318a750cd94c459ab9bf9f909c9b88c8
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 10:38
Наявність кісток
ID: 2563ac0e9598427da9d58c2dc6577328  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 10:38
З шкірою
ID: a9f30a18f89345f493cb57a8a08c1a21  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 10:38
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1fe6543e420d47a5992c319c2f7f9da2  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 10:38
Термічний стан
ID: 37ebab325be74c878c644720421a4630  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 25.06.2024 10:38
Частина
ID: a1f12fcd77da41ac92d00605d44ff7cd  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження