• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М'ясо (м’ясо свинини заморожене, філе куряче заморожене)

Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143; М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019 Розрахунки проводяться шляхом оплати ЗАМОВНИКОМ вартості кожної поставленої партії товару по безготівковому розрахунку протягом 30 (тридцять) календарних днів з моменту одержання Товару за цінами вказаними у видаткових накладних, після чого формується зведена видаткова накладна по всіх навчальних закладах. Платіжні зобов’язання ЗАМОВНИКА виникають при наявності відповідного бюджетного призначення. Ціни, вказані в видаткових накладних, містять в собі вартість відвантаження, пакування, маркування, доставки, а також суму ПДВ (на Товари, продаж яких обкладається ПДВ). Термін поставки товару: до 31.12.2024р Умови поставки – виключно в асортименті та в обсязі, зазначених у заявці ЗАМОВНИКА, з обов’язковим дотриманням строків придатності Товару. ЗАМОВНИК замовляє Товар на наступні періоди із зазначенням конкретного місця поставки електронною поштою, факсимільним зв’язком, телефонограмою або іншими засобами зв’язку, а ПОСТАЧАЛЬНИК виконує дане замовлення. В замовленні вказується адреса доставки, кількість продукції, категорія призначення (пільгова категорія, батьківські кошти, кошти сільських рад тощо). При доставці товару ПОСТАЧАЛЬНИК надає видаткові накладні по кожній категорії призначення в двох примірниках – один за адресою поставки, другий – в бухгалтерію ЗАМОВНИКА. У видаткових накладних вказується назва товару, одиниця вимірювання, ціна за одиницю, сума, назва документа, що посвідчує якість товару (сертифікату, декларації, посвідчення про якість тощо). Крім того, ПОСТАЧАЛЬНИК надає в бухгалтерію ЗАМОВНИКА узагальнену накладну на весь товар, доставлений в пункти призначення з обов’язковою розшифровкою кількості товару по кожній адресі доставки та категорії призначення для оплати в Казначейській службі. Товар має постачатися дрібними партіями, регулюється залежно від строку їх реалізації та кількості дітей, які відвідують навчальний заклад (перелік і адреса наведені у Додатку 2) у кількості та асортименті згідно із заявками ЗАМОВНИКА щоденно. Доставка проводиться 2 рази на місяць в робочі дні з 8-00 до 16-00 годин в обумовлений час транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції. Доставка Товару до харчоблоків та його розвантаження здійснюється за рахунок та засобами ПОСТАЧАЛЬНИКА. Датою постачання товару є дата приймання ЗАМОВНИКОМ партії товару, що підтверджується підписом уповноваженого представника ЗАМОВНИКА на всіх примірниках видаткової накладної. Товар має бути упакований таким чином, щоб забезпечувати його належне збереження та безпеку. Тара, яка має бути використана для пакування та транспортування товару, повинна бути чистою, сухою, неушкодженою, добре запакованою та не повинна мати стороннього запаху. Упаковка повинна бути промаркована. Транспортний засіб повинен бути чистим, сухим, без стороннього запаху, з проведеною дез(сан)обробкою. Водій (експедитор) обов'язково повинен мати копію особистої медичної книжки. Товар поставляється з: видатковими накладними та копіями Сертифікату якості на товар або висновком держаної санітарно-епідеміологічної служби для кожного закладу окремо.

Завершена

1 236 925.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 563e34d8009b4f6298025b0f053b40a9
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, заморожена, ГСТУ 46.019
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.06.2024 11:41
Частина
ID: 7d427a37be254e088f786557d5e9d0cc  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.06.2024 11:41
Термічний стан
ID: f62708b1b8f84be18770347193a97bdf  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.06.2024 11:41
Відповідність стандарту
ID: 90bef4eb0023461c91e20d3ae85e94e5  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 975dd211f7c3416fa351d99b169eef38
Критерій стосується номенклатури Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.06.2024 11:41
Частина
ID: d6c2d64dee894fbbbdee47adf4c0792d  
Очікуване значення : грудка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.06.2024 11:41
Термічний стан
ID: 92f6627ce93f4aecb4d659b9bc9ef094  
Очікуване значення : заморожене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.06.2024 11:41
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f0d1d71c785246eb9d25e6b901c95164  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.06.2024 11:41
З шкірою
ID: 5d01e8bfc677445c941a0beeb2e84e6b  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 21.06.2024 11:41
Наявність кісток
ID: 2c12205fdf944f51b0c483de1e40aff2  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження