ДК 021:2015 15110000-2 М'ясо (15113000-3 Свинина (М’ясо свинини охолоджене І ґатунку); 15113000-3 Свинина (М’ясо свинини заморожене І ґатунку).
Постачання товару за договором здійснюється до кінця 2024 року в заклади освіти ,підпорядковані Замовнику, відповідно до наданих заявок 2-3 рази на тиждень частинами, згідно дислокації (Додаток №2 до Договору ) та графіку постачання (Додаток №3 до Договору). Заявка Замовника має містити інформацію щодо кількості, місця та терміну поставки товару. Поставка товара здійснюється в робочі дні з 6-00 до 17-00. Залишковий термін придатності на момент постачання - не менше 90% загального терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником. В заклади освіти забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що є менше 90% загального терміну зберігання, який встановлений підприємством-виробником, або минув. На недоброякісний товар складається акт та повертається постачальнику. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх відповідність санітарно-гігієнічним вимогам (надати документи, що засвідчують якість та безпеку запропонованої продукції, наявність яких передбачена чинним законодавством (посвідчення про якість або декларація виробника або декларація про відповідність або сертифікат відповідності). Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами та наявністю у водіїв, експедиторів, водіїв-експедиторів особових медичних книжок персоналу відповідно до Наказу МОЗ України від 21.02.2013 № 150. Постачальник самостійно проводить розвантажувальні роботи в ЗДО . Розрахунки проводяться в національній валюті України – гривні, шляхом оплати Замовником фактично поставлених товарів, на підставі видаткових накладних, на умовах відтермінування платежу за поставлений товар на строк 90 (дев’яносто) календарних днів.
Критерій стосується номенклатури 15113000-3 Свинина (М’ясо свинини заморожене І ґатунку)
Свинина пісна, І ґатунку (м’ясо туші), м’ясна, заморожена, порубана великими шматками. Поверхня м’яса рівна, не обвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без сторонніх смаків і запахів, без кісток, без сала
ДСТУ 4590:2006 або еквівалент
(Джерело фінансування закупівлі - кошти місцевого бюджету)
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.06.2024 12:32
Термічний стан
ID: d0d7b2167c744b7fa6ec367df00607cd
Очікуване значення :
заморожене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.06.2024 12:32
Відповідність стандарту
ID: b18a6311028f482ebb8b86cb0b8b9218
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 12.06.2024 12:32
Частина
ID: 7936819103374f808ca71366fe5938ac
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 27e4003296f9414daed2c0c3f26372dc
Критерій стосується номенклатури 15113000-3 Свинина (М’ясо свинини охолоджене І ґатунку).
Свинина пісна, І ґатунку (м’ясо туші), м’ясна, охолоджена, порубана великими шматками. Поверхня м’яса рівна, не обвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса, без сторонніх смаків і запахів, без кісток, без сала
ДСТУ 4590:2006 або еквівалент.
(Джерело фінансування закупівлі - кошти місцевого бюджету)