• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ЦОВ-24Т_052_ЗЦ: Язик яловичий, охолоджений. Печінка яловича, охолоджена.

Місце поставки ТОВАРУ: м.Хмільник, м.Трускавець, с. Клубівка Хмельницької обл., с.Суховоля Львівської обл., с.Кострино Закарпатської обл., м.Харків. Загальна кількість: язик яловичий, охолоджений- 1550 кг. Печінка яловича, охолоджена - 1500 кг. Строк поставки ТОВАРУ – партіями, протягом 5 (п’яти) календарних днів з моменту надання письмової рознарядки ЗАМОВНИКОМ. Залишковий термін придатності товару на момент постачання повинен складати не менше 80% загального терміну його зберігання. Для платників ПДВ: Оплата за кожну партію поставленого ТОВАРУ за цим Договором проводиться ПОКУПЦЕМ на 15 (п’ятнадцятий) календарний день з дати підписання Акта прийому-передачі товару або видаткової накладної за умови реєстрації податкової накладної, оформленої відповідно до вимог законодавства України, та відповідно до рахунку-фактури на поставлену партію ТОВАРУ, при наявності документів, зазначених у п. 5.4 цього Договору. Для неплатників ПДВ резидентів України: Оплата за кожну партію поставленого ТОВАРУ за цим Договором проводиться ПОКУПЦЕМ на 15 (п’ятнадцятий) календарний день з дати підписання Акта прийому-передачі товару або видаткової накладної та відповідно до рахунку-фактури на поставлену партію ТОВАРУ, при наявності документів, зазначених у п. 5.4 цього Договору. Для нерезидентів України: Оплата за кожну партію поставленого ТОВАРУ за цим Договором проводиться ПОКУПЦЕМ на 15 (п’ятнадцятий) календарний день з дати поставки партії ТОВАРУ, відповідно до рахунку-фактури (інвойса) на поставлену партію ТОВАРУ, при наявності документів, зазначених у п. 5.4 цього Договору.

Завершена

659 975.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 543072867bf34f79b1a0b08ffb828cd3
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: 4c0a1cb323ea418aa72b489d2d7a3e68  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: 0ce6838cafa74299b5acaa93f3845246  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: 39266f3f10be4ddaaa5d71f5de77d431  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a536b8671456488aa143a558ceb638c0
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: 468854609ca449228ff4da55bf4efbed  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: 489999e9c72849eb964a3476df61e628  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: 9746e98ffa1740cf9e8f7442cb3d0035  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a7c089fb0caf42cca1cf3de50e927f73
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: cc9aee3b6caa415d80b8448853ef7a29  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: b657bba2c78040bd805fb989e7600ffb  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: 456fc8efe7c04c6482c9c0a7def67d09  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fb68673ac30c41f1b59a4609ff9b45af
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: 26c7c9d7015f4359a77c6299a7f066cb  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: fb5a02bf775744ddbe057ab9dd837d8b  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: a8045a1fc31f42f7a4cb4b47b2ec50f0  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8d0e8367544c4edbb90c1774f085472a
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: 14a0c2ef56ab4e978e742f552005110d  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: 9118184715884cb585b7b59e2d53b08e  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: d2cb683de45a4daa8ccdde453d79e85f  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 97d77e833fa4462281841c958014740b
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: 0a007e426611480484bd43ad0dcfc22c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: 920805bc59644118a37ad7daf7012865  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: 442f94d6a2ec4c66a1c546bcff3c2ab5  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 23f5a8ba1533457380b12f1d6dd7c4e3
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: e9e0d27ab4fb4020b5b474831db67e7e  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: 8c6d1574d42d4007a303a440ba0ec5b1  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: f61ba1f7f032405a8545c43a519e4a94  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0e9dd0d94d004b36b568e8a1b842228a
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: 1884d70349f64e758f4548de0993cb73  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: 60b9d67c501646a1a19e74863c9f85cd  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: 63dc2b47aefe4719a3bdffe34898116f  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: aea058dde27d490cad5574461ba116ea
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: 195099e90e8647639b818d02221ec105  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: 6b95d0d1c3b146be9d32445e0bc22ef2  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: 7a4007bbf00140f49af95a50700a46b6  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 51651a5fe70b404ba8249f9b5ecad825
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: fdf8064e34504221946cd4ecd25e242c  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: 81babc9ec0a74fd89f0d7a2fbbd33c44  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: 52771b2b1d364f288067e5c9523718bb  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 937c36e316c34cccb0f51ff8aa538bb2
Критерій стосується номенклатури Язик яловичий, охолоджений
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Термічний стан
ID: b9db3a011c5b449eb0c51e9ce206e418  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Частина
ID: c07a2b278cdb434692287d83e21434bb  
Очікуване значення : язик  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 10.06.2024 16:28
Вид
ID: 56be5db5716c474b90239339303ab7f3  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження