-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143; М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590; Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590; Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590; Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Завершена
136 950.00
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fa6aaf5905b045cfb7a24c792604968e
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, охолоджене, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Частина
ID: d6025f2388264440bb96181bb3a678d4
Очікуване значення :
ребро не обрізне
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Термічний стан
ID: 7a3c95ab891044bcb8c1ded13938bb79
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Відповідність стандарту
ID: 3228137c9ea84793b648fc34e60ddc45
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0be60d099610471d96c100800f4ab1b5
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Частина
ID: 9f97bb2cdb0b40919ee5b4c09cfe415b
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Термічний стан
ID: a75ddbefcdf94545a0e2bfdcad428237
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Відповідність стандарту
ID: 77e2de6871fa4fda97ad95e933306b1e
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c2ffc80d3fcd4ba890bc3622954200ce
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Частина
ID: def0a9ca47d34388812b30362e5f8c72
Очікуване значення :
ошийок
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Термічний стан
ID: 4093c4a91d2649fd98c352614863ec43
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Відповідність стандарту
ID: afde884a1e2047849627fdbcd69c79d2
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ff13253d236b4dbf8365321fc99cc248
Критерій стосується номенклатури М'ясо стегна куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Частина
ID: 9c0b34dcba0c4da2acf25eec811e0f91
Очікуване значення :
м'ясо стегна
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Термічний стан
ID: 96b18a9ff16145c6a812364c8381f3d0
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a1a532aeab1c4fb9be94651650bbe36c
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
З шкірою
ID: 6751542d8178431ab14fa1d387ba737e
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Наявність кісток
ID: c51235034f1645b68629ee909ee185ab
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a235f95d994b417e9cbd53959eb2cfff
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Частина
ID: 8656a1319dba4e10a6bcc02e40b20e46
Очікуване значення :
корейка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Термічний стан
ID: 8b3741998c1a42ef9fc753892e1cf4ad
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Відповідність стандарту
ID: 738969d9592b444a946440c7c1ef3697
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a70549af17764be2b733447f82920143
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Частина
ID: f88203c7599f4eecad5ffdbc7bff779b
Очікуване значення :
трімінг 80/20
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Термічний стан
ID: 5ef3a6f6978d40f688ad827e115c97c3
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Відповідність стандарту
ID: 0d6350be049c427aadba9799dd758ab6
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4b6501a64dc74290a92063fc8c4d0e9a
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Частина
ID: 9ae5266105554943b087c6b75731cab8
Очікуване значення :
філе
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Термічний стан
ID: c1ba360a49c84c06bd16ccdae02465ed
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 4fb5e58c95ce4197ae1a13e9f82271e5
Очікуване значення :
Так
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
З шкірою
ID: c8774c78e8314162ab94ab31a4e3e6fe
Очікуване значення :
Ні
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Наявність кісток
ID: 8fc645e3c91a4144b65361f38d968bde
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 9ef9702e0ef14733bdf90bebb32e5907
Критерій стосується номенклатури Печінка куряча, охолоджена, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Частина
ID: b0ca5db3234149ffa35230e8b71e0aa5
Очікуване значення :
печінка
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Термічний стан
ID: 8dec0d3cb70b4f7bb8a483f8351cf7ab
Очікуване значення :
охолоджене
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 04.06.2024 13:39
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f8036869241d48648d4c210ddb25f8f9
Очікуване значення :
Так
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження