• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Печінка яловича, охолоджена; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590

Печінка яловича, охолоджена; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143; Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590 Поставка Товару здійснюється з дати підписання Сторонами Договору частинами по заявці замовника протягом 1 (одного) календарного дня до 31.12.2024 року Поставка Товару здійснюється за юридичною адресою Замовника. Транспортування Товару до місця поставки організовує та сплачує Постачальник власними силами .У Постачальника повинна бути наявна мережа магазинів чи складів в межах Полтавської області . Постачальник повинен мати: 1) документи дозвільного характеру на провадження виду господарської діяльності(реєстрація потужності оператора ринку та експлуатаційний дозвіл, виданий відділом Депжпродспоживслужби) 2) впроваджену систему НАССР-інструмент управління безпечністю харчових продуктів,в основі якого лежить аналіз небезпечних чинників та контроль у критичних точках 3) Сертифікат відповідності для виробництва продуктів дитячого харчування, виданого акредитованою установою із внесення в базу даних органів з оцінки відповідності 4) Свідоцтво про відповідність стану системи вимірювань,що засвідчує результат оцінювання виробничо-технологічної лабораторії Оплата здійснюється Замовником за фактично отриманий належної якості Товар шляхом безготівкового переказу коштів на поточний рахунок Постачальника, протягом 15 календарних днів, після пред’явлення Постачальником рахунка на оплату Товару та видаткової накладної. За відсутності на відповідному рахунку Замовника коштів, виділених на оплату зобов’язань, оплату Замовник здійснює протягом 15 робочих днів з моменту надходження коштів на рахунок Замовника.

Завершена

149 980.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f0e79aa93ad44653867e5ffdcd0d2a06
Критерій стосується номенклатури Окіст свинний, без кістки, охолоджений, ДСТУ 4590
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Частина
ID: 93a41ef56b30453a838f0546613ee644  
Очікуване значення : окіст без кістки  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Термічний стан
ID: a44d104e86ad43458bc4345358b6474a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Відповідність стандарту
ID: 835fb46816d54a26b223c08212ac319a  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d8786371ba20487882b08bbff8dea45d
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Частина
ID: 1181c0bcb30a4203b554f3201e667351  
Очікуване значення : філе  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Термічний стан
ID: e78b51f91d53436b8d67b55b0b11ac1a  
Очікуване значення : охолоджене  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b22e570894fe4eda84e0941d6a74aa7e  
Очікуване значення : Так  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
З шкірою
ID: a0165a3d90f44ae2b23478d111faad84  
Очікуване значення : Ні  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Наявність кісток
ID: 8c6addc89c944afd9860c6204a86be0c  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5aeb3bf9433d4938996ccb78c599bea9
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена
Спосіб підтвердження
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Вид
ID: 01d86fca2c3342d2b823a91e50b40cdc  
Очікуване значення : яловичина  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Частина
ID: aa82a5f4f7f14710ad9d11655031dc72  
Очікуване значення : печінка  
Статус вимоги: Активна
Дата створення: 30.05.2024 14:00
Термічний стан
ID: 80f0ae3317874174a80ac5f0b66fbd02  
Очікуване значення : охолоджене  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження