- 
                    Запит (ціни) пропозицій
 - 
                        Безлотова
 - 
                        КЕП
 - 
                        Prozorro Market
 - 
                        Без аукціону
 
ДК 021:2015: код 15540000-5- Сирні продукти (Сир голландський (масова частка жиру – не менше 40 %) та сир кисломолочний (масова частка жиру – не менше 9,0%))»
Термін постачання - до 30.12.2024 року. Постачання Товару за даним Договором здійснюються Постачальником згідно графіка Замовника: 2-3 рази на тиждень, до 10-00. По потребі проводиться позапланова поставка, відповідно до заявки Замовника
                        Торги відмінено
                        
                                                                    
                
            
                182 500.00
                UAH з ПДВ
            
                            
        Вимоги для участі в закупівлі
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 8f141469b332414f9aa77e71672ae510
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир твердий 45%, без добавок, 1 кг                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                    
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 411fc7d37e5f461fbb07437ef0588d15                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            45                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 28619313eee447dd82ab00148e74410d                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            без добавок                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: ed2da72d7162406199c47676061c9e02
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%, ДСТУ 4554, 1 кг                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                    
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: f6da8562473b4b52b9d9886c5e93625d                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            9                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 68f6a5b08d16432faa00d2a33173dd15                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Ні                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                            Відповідність ДСТУ 4554                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 3c6b7a4749254a318b28dc9cd5349c02                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Так                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Інші критерії
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Тендерне забезпечення не вимагається                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                
                                                                                         Спосіб підтвердження