• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

Завершена

48 164.22 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4a3f5cec8d7544eab69670ad66246186
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: ce91649b85eb41f6af3350bb040ba4a2  
Очікуване значення : філе  
Термічний стан
ID: 10fdaa49731e4bdf83fe7f077db27470  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 49061108d54c40cda100ea7d56653cd6  
Очікуване значення : Так  
З шкірою
ID: 6e2790c9b0474ad7972dafd6812fce10  
Очікуване значення : Ні  
Наявність кісток
ID: afe6885fda2146039dd3eabc9ab3b9d8  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 64468f5764e646a5984d7988763201d5
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: 8a23806441fd45b38c32addd2eb93345  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: ecbb6a3ec2a849eaba1cc932b483f020  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Термічний стан
ID: ea76c4a7e10a4d9798b5676846b496f2  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 6aa7a407518c44a5ab6fec96cefa07a3  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f0d41ac70d2b4d149033f06bf2e0710c
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: ce783535f3c94f3f8802415482b96f65  
Очікуване значення : вирізка  
Термічний стан
ID: 4c287ea4c5ad498ab90e08e719249021  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 02d92828e45e4f51abf687f650711d84  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження