-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
15110000-2 М'ясо (стегно куряче, охолоджене, філе куряче, охолоджене, четвертина задня куряча, охолоджена, трімінг 80/20 свинний, охолоджений (котлетне м'ясо), корейка свинна, охолоджена, свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, лопатка свинна без кістки, охолоджена, ошийок свинний, охолоджений, печінка яловича, охолоджена, лопатка яловича без кістки, охолоджена, серце свинне, охолоджене)
Строк поставки Товару: до 31.12.2024 року. Поставка окремих партій замовленого Товару здійснюється протягом 5 календарних днів з дати направлення Покупцем заявки Постачальнику. Покупець здійснює повну оплату партії Товару протягом 14 банківських днів з дати поставки Товару за умови реєстрації в Єдиному реєстрі податкових накладних оформленої згідно з вимогами законодавства податкової накладної (умова зазначається у випадку якщо Учасник є платником ПДВ).
Завершена
850 862.30
UAH з ПДВ
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e03acfa353da43cfabda035918288223
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена, 1 кг
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: 2cf780a63aed463cabfbfe301fcd8664
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: 89f3e556f8b24359a2443a1e5f0bf2d2
Очікуване значення :
печінка
Вид
ID: 201fc09dc6df4e7b957f235a0a37df57
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f00629ab030747ba81813c9fa1bee6f4
Критерій стосується номенклатури Ошийок свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 5bd1415d8ee94076a5daa5aae73dbaa4
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Термічний стан
ID: edebd721d45247e2b37a24e896a0d580
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: 2426fc921295448491f1cd51019ab2d6
Очікуване значення :
ошийок
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 22d37fe74ca8450bb680f137af373a28
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: bf9b89c7a5da40698ecc5f9998253a50
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Термічний стан
ID: 21179a692a9c4614b97173922a86c2ad
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: 15724281b91740bba2e368793dec36ce
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7a639678d72349b5b54e44fec47048c5
Критерій стосується номенклатури Свинина тазостегнова, без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 0cac3f9be2764399810210626e15e5ef
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Термічний стан
ID: ed2ea8fd31a94f0a862ab37d7dc97874
Очікуване значення :
заморожене
Частина
ID: 8a3066b7b80e4e81a0aa4603a90b6554
Очікуване значення :
тазостегнова, без кістки
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: dca00851b9304e33b51bf4843e81f239
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: a1cf308f580544e583c5bb7cdf16703f
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Термічний стан
ID: 85befd79d7ec4109bb53f5591331fd44
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: 5d7e43a6d8ee47ae99ad69e6ac5adc59
Очікуване значення :
корейка
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 425221c6c1334e279e84c26d6f01d6d5
Критерій стосується номенклатури Трімінг 80/20 свинний, охолоджений, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 9d5d9d01f0f8446197716cd0b6cfc341
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Термічний стан
ID: c2177f0b925d430cba36146c1e321f78
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: 8744a561ce13404db320a744d3d415f4
Очікуване значення :
трімінг 80/20
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 801a0415d9bf4e43b2407b0ea67f6849
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 5c4eac631cae4d2abd131e9187dd8847
Очікуване значення :
Так
Термічний стан
ID: 7302a9fa72ad4d708f713c025d5acf8c
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: c1fe6d361a0c4118bf3496cf31da27ba
Очікуване значення :
четвертина задня
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0a3fd3cf12cc4f20a9b19272064bfa81
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Наявність кісток
ID: a64a9eb0165f414cbcc5673da382b676
Очікуване значення :
Ні
З шкірою
ID: cef5195917f84097bbf45f27d043b898
Очікуване значення :
Ні
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 33b1baa72b4c473a985c4584c64d04a0
Очікуване значення :
Так
Термічний стан
ID: 64760facee294da68212902d482142af
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: df4773895613473787428727f37a6cf0
Очікуване значення :
філе
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 5bf676bf70c84034964cc0c40e462336
Критерій стосується номенклатури Серце свинне, охолоджене, 1 кг
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: 78c06e6237eb4ae6a3457ce9c3eba29e
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: a7aee5bde0024c1eb55cc6bd89f30c4d
Очікуване значення :
серце
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: ad4a43694a1c4e98b855d1507e8c4508
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: fc80a3d2c0b74a66aa7ea12962dfe474
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Термічний стан
ID: 07e2bc7985084244aebcd3984a5ea76a
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: ac39319fb46d43138b881c5c6d3a9e45
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Вид
ID: ab25e2a5dbc940349ae2a10430c5ccf9
Очікуване значення :
яловичина
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fb101e7a48c441d5862dd85ddc4df5c6
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
З шкірою
ID: bc793c455f5e41f6b3d0c1b0a0d1c0fc
Очікуване значення :
Так
Наявність кісток
ID: f1bfa08ab85447bbbd5e47c393de2a5e
Очікуване значення :
Так
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 20a092fec78d4afdb2660cdfd203a89c
Очікуване значення :
Так
Термічний стан
ID: 1672073d649842838950df20dc9a8d2f
Очікуване значення :
охолоджене
Частина
ID: a40ec680bbc84272b253bd8eabe13a4a
Очікуване значення :
стегно
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження