• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М’ясо

Умови оплати: розрахунок за партію товару здійснюється Покупцем протягом 30 (тридцяти) календарних днів від дати поставки замовленої партії товару на склад Покупця на підставі видаткової накладної. Строк поставки: поставка замовленої партії товару здійснюється протягом 5 (п᾽яти) календарних днів з дати направлення Постачальнику письмового замовлення від Покупця.

Завершена

514 300.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 99d7ad4f8c6f42a78ca070df0738b845
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 6f3cc4718f2b4f1d9ba6e9939265573a  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: b343d1b2f8154b09921de9083e1c28e5  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: f9a4b24e489045e6aee81ee4e9916f8e  
Очікуване значення : кури-тушки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 3a4b60339d89443cbe7353204b1d0ae9
Критерій стосується номенклатури Серце яловиче, охолоджене, 1 кг
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: 1d7b3d901c0e4f48ac29d8f4b23cf9e4  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 7131727059654e5890a5b5ae49383e5d  
Очікуване значення : серце  
Вид
ID: c592c362491945fe836a121bfbf54545  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: dcdde18fcdbe42af8d0e333318ff2267
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 1da8a347d0fe4c1c8c2b8e81ab4bcdf1  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Термічний стан
ID: 0e49305e8e8343d5a38dfdeb9905dd6a  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: a10dba47cff540ddbf65bf5ce91b0d20  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 919c91a553584d6e931f1476f3d129f3
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Наявність кісток
ID: 56ac5f84a25147b5a3221344aa6f2022  
Очікуване значення : Ні  
З шкірою
ID: 96eef9c155fb4eac88b1ad3a9d2fc27d  
Очікуване значення : Ні  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 315a6a883ad649b08c62f7b7df9340a0  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: 15d9d0b812894444bac092f3c3222cde  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 443167f6a7c04b3daa7df4227c5d26fc  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: cf76b66d9cda4d4397430762021cd7e7
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, охолоджена, 1 кг
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: efe3b73b24864e57b06482c6258dc37c  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 3840137bf16642e9aebe89884e5dbc6a  
Очікуване значення : печінка  
Вид
ID: c0886f874ce749ba9ae7eb48f329f41b  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: fe7a888c2ebb4d36a2174361741da10a
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: ccbab0f64f524ede8a6aaef9412ea0cf  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Термічний стан
ID: f561826809354d8bad032011de6cf0f0  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 984dd1a4a7b44c249504a5c578bd06f6  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f8020bc4d5b4435cb72b4e8ae6c80485
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 2bf49d9deeb44148b739735d7a7476b8  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Термічний стан
ID: 3c4dd70dff214acf98c2758d0de3fa67  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: bbc1a7e50019401a9d1c1fd58ab46636  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Вид
ID: 85f02ab2aa774a41b9e3b59cbacae91c  
Очікуване значення : яловичина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження