• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

Якість товару та умови його транспортування повинні відповідати вимогам Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 № 771/97- ВР. Кожний вид поставленої продукції повинен супроводжуватися документами, які свідчать про походження та якість товару із зазначенням дати виготовлення, терміна зберігання, кінцевого терміну реалізації. Товар повинен бути упакований таким чином, щоб запобігати псуванню та знищенню в період доставки його Замовнику. На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше ніж 80% до загального терміну придатності до споживання вказаного на упаковці. У разі поставки неякісного Товару Постачальник зобов’язаний здійснити заміну неякісних Товарів протягом 3 (трьох) днів з дня подання Замовником претензії. Поставка Товару здійснюється Постачальником на підставі зробленої заявки Замовника протягом двох календарних днів з моменту надання заявки,протягом 2024 року за адресою: 40022, м. Суми, вул. Троїцька, 57. Постачальник має право на дострокову поставку Товару тільки за письмовим погодженням з Замовником. Поставка товару здійснюється транспортом Постачальника виключно спеціалізованими автомобілями із додержанням температурного режиму відповідно до вимог Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Навантаження, доставка та розвантаження товару на місці призначення здійснюється Постачальником і входить до ціни товару. Наявність санітарного паспорту на транспортний засіб i санітарної книжки водія - експедитора обов'язкова при постачанні товару. Всі працівники Постачальника, які мають відношення до постачання продуктів харчування, повинні мати особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів.

Завершена

480 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 43ed8be5f5d3475dae1a0465f4830806
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 5a59273341254936b440433fc3020d49  
Очікуване значення : філе  
Термічний стан
ID: 2250e6bbd6d54ec4ab0a38af74dd6063  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3e907f8f283040819aed9964a74d9944  
Очікуване значення : Так  
З шкірою
ID: 45d5e3a0f1874f5f8dcbba66382fabfd  
Очікуване значення : Ні  
Наявність кісток
ID: 7b6c34f7eb814814956064ef987572f7  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8b9ac70fbe2d4a2b8e57dcfa7e56112b
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: 863b04d64b854cb2a8f7d3d1c6f799bf  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: bf0ec6c0a15c4ae6bc18568a1a47dd7e  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: bff0ddcc4363479391060404cafbd055  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: a942bc62f9e74acfbf908667360f0be9  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження