• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Ребро свинне, не обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг,Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг,Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг,М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг,Печінка яловича, заморожена, 1 кг,Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг,Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг

УМОВИ ПОСТАВКИ: 1. Доставка (перевезення) та розвантаження товару здійснюється силами та за рахунок учасника. 2. Поставка Товару здійснюється відповідно до умов укладеного договору і виконується на протязі узгодженого терміну (до 2-х робочих днів) з моменту отримання заявки від замовника. Заявка на отримання партії Товару надсилається Замовником з електронної пошти kuchen@khai.edu на електронну адресу постачальника та може дублюватися за телефоном. 3. Кількість партій — поставка Товару здійснюється поетапно відповідно до потреби замовника 1 (один) РАЗ НА МІСЯЦЬ: 3.1. Ребро свинне, не обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019 – 5 кг.; 3.2. Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019 – 2-5 кг.; 3.3. Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019 – 10-30 кг.; 3.4. М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.01 – 10-20 кг.; 3.5. Печінка яловича, заморожена – 2-5 кг.; 3.6. Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143 – 5-10 кг.; 3.7. Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143 – 20-30 кг.; 4. Місце поставки товару: Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», вул. Вадима Манька (колишня вул. Чкалова), 17, Київський р-н., м. Харків, Харківська обл., 61070. УМОВИ ОПЛАТИ: Оплата здійснюється по факту поставки Товару. Остаточний строк оплати Товару складає 7 (сім) банківських днів з моменту належної поставки Товару. Джерело фінансування закупівлі: Кошти Державного бюджету.

Завершена

360 802.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: bd091505d553426588e1e5e875abb369
Критерій стосується номенклатури Четвертина задня куряча, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 8d421d711c3d4cdf9a2a25e4fae0b652  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: c9a7e20ad4ba47388a58d131eacaa4ee  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 2a5e2a9a2c4a4a30af1f92be3c7aa970  
Очікуване значення : четвертина задня  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 41d82e32aa214ddba671f6c97a2d220e
Критерій стосується номенклатури Печінка яловича, заморожена, 1 кг
Спосіб підтвердження
Термічний стан
ID: ec63368469784f829c93a1f5be4ca97f  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 7cab9ea6ecd9456c9aa22169e6a8a43a  
Очікуване значення : печінка  
Вид
ID: a292b5657c5a43ed978dec20970f6e49  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 57add6514a13469b8dd63caf6cf72ac0
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 9110cfae019e4dca841c148ae0330cdc  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: 4afc9bcbadfb42729b3ed2e83d1612f7  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 0f7e15dee3684318a554a1a2d6ebcb20  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Вид
ID: 815a42da752d4f568db6bae53c8c7113  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1b8e48e1a8e746cfba409cf37344a44e
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Наявність кісток
ID: 321094ad5084410caca74be1a83dd928  
Очікуване значення : Ні  
З шкірою
ID: a9e75e11098d4e23972117dac1ae4439  
Очікуване значення : Ні  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 29b0910ed8594fe9bbdb5471d8050798  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: ce1d2414b1aa409fb929427bd242e508  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 2dd3b589436e4c3dbe14e70a9de30bca  
Очікуване значення : філе  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c75c8fbb66ee4ec09659ae5b1e90f815
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: f97ccfe1333c45b997d9656f10a78e15  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: 06f3549b987d4cc094179a0761a341bc  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 6c457dab2c174bfba1c364484a905449  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0d88da8bc2fa46229a642722ce7918a0
Критерій стосується номенклатури Корейка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 1ab3d733c9874c6b8eab1bf83237418c  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: 4e94ef3a1fce47079f20eb08341898f6  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: 6bf72a49ec9944059b5397e3c499bca5  
Очікуване значення : корейка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 7ce690f55d6d408fbbab545c8d11b993
Критерій стосується номенклатури Ребро свинне, не обрізне, заморожене, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 2f783910341a486da4e72c6a6b6db3af  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Термічний стан
ID: 6f2ff2ffc4b440ce9d03fcecc26d6f17  
Очікуване значення : заморожене  
Частина
ID: ce2ec7d6a89846968e61273f293a84ca  
Очікуване значення : ребро не обрізне  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження