- 
                    Запит (ціни) пропозицій
- 
                        Безлотова
- 
                        КЕП
- 
                        Prozorro Market
- 
                        Без аукціону
- 1
Сир твердий 45%, без добавок, 1 кг; Сир кисломолочний 9%, 1 кг
Сир твердий 45%, без добавок, 1 кг; Сир кисломолочний 9%, 1 кг Поставка партіями на підставі заявки Замовника, до 31.12.2024 року"
                        Завершена
                        
                                                                    
                
            
                574 900.00
                UAH з ПДВ
            
                            
        Вимоги для участі в закупівлі
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 20f6a6d269bf4d4f937b9f32e254e996
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9%, 1 кг                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                    
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: ffe3839625454e2f88495f2e60c5b82b                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            9                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 2f971a9feea948ba972b929025171428                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Ні                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 3a9d8a0178e6410e9586dc766c05178b
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир твердий 45%, без добавок, 1 кг                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                    
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 6727e3cbb45e4f05a8ae4a936d2933d1                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            45                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 54dd502360d04064be87487c243a3737                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            без добавок                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Інші критерії
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Тендерне забезпечення не вимагається                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                    
                                    