• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015 15130000-8 М’ясопродукти - Ковбаса варена з свинини, курятини, сорт вищий; Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий; Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий.

Ковбаса варена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг, ДСТУ 4436: Ковбаса молочна. Свіжа з чистою, сухою без плісені поверхнею, без пошкодження, без забруднень. При розрізі вид однорідний, рожевого кольору, консистенція ніжна, соковита, пружна. Вимоги до сировини варена, без ароматизаторів та недозволених для харчування добавок, в натуральній оболонці. Не дозволено використовувати харчові добавки (крім нітрату натрію, аскорбінової кислоти та її похідних). Товар без ГМО. Масова частка вологи відповідно до рецептури. Властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Розфасована та упакована в полієтиленові термозварювальні пакети вагою 0,5-4 кг. Маркування Державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». З позначкою придатності товару відповідно до діючого законодавства Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг, ДСТУ 4435: Ковбаса напівкопчена - Ковбаса копчена - Свіжа з чистою, сухою без плісняви поверхнею, без пошкодження, без забруднень. Без ароматизаторів та недозволених для харчування добавок, в натуральній оболонці. Не дозволено використовувати харчові добавки (крім нітриту натрію, аскорбінової кислоти та її похідних). Товар без ГМО. Масова частка вологи відповідно до рецептури. Властиві даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Розфасована та упакована в полієтиленові термозварювальні пакети вагою 0,5-4 кг. Маркування Державною мовою згідно з вимогою ст.39 Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів». З позначкою придатності товару відповідно до діючого законодавства Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг, ДСТУ 4436: Сардельки (у вакуумній упаковці). Сарделькі свіжі з чистою, сухою без плісені поверхнею, без пошкодження, не тріснуті, не деформовані, без забруднень сажею, попелом, напливів фаршу, злипання, бульйонних та жирових підтікань. При розрізі вид однорідний, рожевого кольору, консистенція ніжна, соковита, пружна. Запах та смак властивий даному виду продукту, з ароматом прянощів, в міру солоний, без стороннього запаху та присмаку. Без ароматизаторів та недозволених для дитячого харчування добавок, в натуральній оболонці. Не дозволено використовувати харчові добавки (крім нітриту натрію, аскорбінової кислоти та її похідних). Масова частка вологи відповідно до рецептури. Товар без ГМО. З позначкою придатності товару відповідно до діючого законодавства Загальні вимоги до предмету закупівлі та умови поставки: 1. Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством (ГОСТ, ДСТУ або ТУ), в тому числі Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», державними, галузевими стандартами та іншими нормативними документами. 1.2. При поставці товару копії супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність товару надаються на кожну партію товару (посвідчення (сертифікат, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, умови та термін зберігання, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби, інші документи, що передбачені чинним законодавством України). 1.3. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». 1.4. В заклад забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт і він повертається. 1.5. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80 % до загального терміну придатності до споживання. 1.6. Замовник у будь-який момент на протязі усього терміну постачання товару може провести лабораторні дослідження товару у державній акредитованій лабораторії на відповідність якості та безпеки товару за рахунок Постачальника. 2. Доставка і розвантаження товару здійснюється транспортом, силами Учасника по заявці Замовника. 2.1. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, транспортом учасника-переможця (спеціалізованим транспортом учасника-переможця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару, температурного режиму тощо), один раз на тиждень в період з 08.30 – 11.30 часу, згідно наданих заявок замовником, які можуть бути подані електронною поштою, факсом або телефоном. 2.2. Транспортування товару у заклад здійснюється автотранспортом учасника відповідно до Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачання продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом із маркуванням «Продукти». Кузови машин всередині мають бути покриті цинковим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством Охорони здоров’я України для контактування з продуктами харчування. 2.3. Товар повинен бути поставлений Постачальником до складу Замовника відповідно до вимог діючого законодавства України щодо перевезення швидкопсувних вантажів: авторефрежератором, або ізотермічним автомобілем з холодильною установкою, або ізотермічним автомобілем з додержанням температурного режиму, відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. за №363 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 20.02.1998 р. 2.4. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. 2.5. Приймання товару по якості і кількості здійснюється уповноваженими представниками обох Сторін. 2.6. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору, Учасник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника. 2.7. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажні – розвантажувальні роботи, повинні мати медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (надати гарантійний лиcт). 3. Замовник залишає за собою право у буд-який час відбирати зразки поставленої продукції для проведення досліджень на відповідність наданим документам щодо якості та безпеки в спеціальних акредитованих на це лабораторіях. Вартість проведення досліджень сплачує учасник (постачальник). У разі встановлення невідповідності товару заданим параметрам замовник залишає за собою право повернення товару учаснику (постачальнику) та в подальшому – розірвання існуючого договору на постачання (надати гарантійний лиcт). 4. Оплата здійснюється відповідно до вимог діючого законодавства в Україні, таким чином Замовник після отримання товару, відповідно до умов взятого бюджетного зобов'язання приймає рішення про його оплату та надає доручення на здійснення платежу, органу Казначейства України, якщо інше не передбачено бюджетним законодавством, визначеним п. 5 ч. 1 ст. 49 Бюджетного Кодексу України. 5.1. На підставі викладеного здійснення передплати непередбачено. 5.2.Обсяги закупівлі товару можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків Покупця. Примітка*** Всі витрати (податки, збори, транспортні на страхування та інші), що несе Учасник у зв’язку з поставкою, включаються до ціни пропозиції. Учасник забезпечує поставку товару за адресою Замовника. Вартість товару включає всі витрати Учасника, пов’язані з його доставкою за адресою Замовника. Затрати на транспортування до місця поставки, навантаження, розвантаження та страхування товару несе Учасник. Дозволяється постачання еквіваленту товару, технічні характеристики якого повинні бути не гіршими ніж викладені вище в таблиці.

Завершена

348 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 5698e83c47284fbd8c624f65a98ea30b
Критерій стосується номенклатури Сардельки з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: fdd1cbd68bb148b3baa9e6c92c1643cb  
Очікуване значення : сардельки  
Сорт
ID: 817f68f6ca7349d78f3a935b2f7fa437  
Очікуване значення : вищий  
Склад м'ясної сировини
ID: b8430c53c5024d46a19f6c11d4ef35d4  
Очікувані значення : курятина, свинина  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: ba4bbb8554ba4c56b96963f894152983
Критерій стосується номенклатури Ковбаса напівкопчена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг
Спосіб підтвердження
За способом обробки
ID: 4cb713a37b344293bbbbacfce33a8109  
Очікуване значення : напівкопчена  
Склад м'ясної сировини
ID: 5365547742b14011ba8686c7bce49564  
Очікувані значення : курятина, свинина  
Сорт
ID: 721488912ca443008582dd685f0687a1  
Очікуване значення : вищий  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: dc2b763cf02940fba246a6c39dccecd4
Критерій стосується номенклатури Ковбаса варена з свинини, курятини, сорт вищий, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: 2476f936b3a547d68478142fac5b373c  
Очікуване значення : ковбаса варена  
Сорт
ID: ba06b9b01b2b4b9fb9c0b495c5e5fb7c  
Очікуване значення : вищий  
Склад м'ясної сировини
ID: a7c5c5c591644badb346c0ec8027016a  
Очікувані значення : курятина, свинина  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження