1. Товар має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно із заявками. Графік поставки – постачальник погоджує індивідуально, в залежності від потреби замовника. Постачання здійснюється з 8-00 до 13-00, крім вихідних. 2. Ціну вказати за 1 одиницю виміру з ПДВ (якщо учасник не платник ПДВ відповідно до чинного законодавства – ціна за 1 одиницю виміру - вказується без ПДВ). 3. Якісні характеристики предмету закупівлі, що закуповується, повинні відповідати Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами), стандартам, державним стандартам, передбаченим законодавством України. 4. Технічні характеристики предмету закупівлі, що закуповуються, повинні відповідати Санітарним правилам для підприємств продовольчої торгівлі, технічним умовам та стандартам, передбаченим законодавством України. Дотримання умов температурного режиму для продуктів харчування, які цього потребують при їх зберіганні та перевезенні. 5. Товар повинен надходити згідно поданих заявок і відповідати вимогам державних стандартів, а також іншій нормативно-технічній документації. Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що завірені належним чином, що засвідчують якість та безпеку запропонованої в повному обсязі продукції, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (сертифікати відповідності та/або посвідчення про якість та/або декларація про якість, експертні висновки, висновки санітарно-епідеміологічної експертизи (СЕС) (у разі наявності) та/або довідки). 6. Розрахунок за поставлені товари здійснюється на підставі п.1 ст. 49 Бюджетного кодексу України за фактом поставки товарів.