• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

М’ясо куряче заморожене (стегно, філе) ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (ДК 021:2015: 15112130-6 Курятина)

Обов'язкове ознайомлення з приміткою! На підтвердження відповідності цінової пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати: 1) декларацію виробника або посвідчення про якість товару, або інший документ, який засвідчує якість продукції (на товар, який пропонується до постачання); 2) інформаційну довідку в довільній формі, в якій необхідно зазначити: країну походження товару, назву виробника та його адресу, конкретну назву запропонованого товару, відповідність товару національним стандартам, вид розфасовки (тару); 3) гарантійний лист щодо відповідності запропонованого товару даним технічним вимогам до предмета закупівлі. Якість поставленого товару: Філе куряче - оцінка якості згідно з ДСТУ 3143:2013 "М'ясо птиці". Філе куряче повинно бути вітчизняного виробника, без шкіри і поверхневої плівки. Ціле, чисте, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові, незавітрене, без ослизнювання. М'язова тканина щільна, пружна. Форма філе овальна. Колір від блідо-рожевого до рожевого. Запах властивий свіжому м'ясу, без сторонніх запахів. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів. Стегно куряче оцінка якості згідно з ДСТУ 3143:2013 "М'ясо птиці". Вітчизняного виробника. Оперіння повністю видалено. Стегна чисті, без подряпин, розривів, плям, синців, кісткова система без переломів та наявних оголених кісток. Колір стегон курячих від блідо-рожевого до рожевого. Колір підшкірного та внутрішнього жиру блідо-жовтий або жовтий. Термічний стан м’яса птиці - глибокозаморожене (м’ясо птиці, яке зберігає протягом усього періоду після заморожування температуру в товщі м’язів не вище ніж мінус 18 °C). Загальні умови поставки товару: a) Постачання здійснюється роздрібними партіями за заявкою Замовника. b) Замовлення на доставку товару надається телефоном або електронною поштою. Постачальником призначається особа відповідальна за прийом заявок. c) Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує якість продукції із зазначенням даних, що вимагаються чинним законодавством України. d) Приймання товару за кількістю і якістю здійснюється представником Замовника. e) Строк придатності товарів на день поставки повинен становити не менш 90% від загального строку придатності. f) Доставка продукції повинна проводитися спеціалізованим автотранспортом у споживчій тарі (пакуванні), що відповідає вимогам чинного законодавства та забезпечує цілісність, товарний вигляд, а також якість та безпечність під час транспортування і зберігання. g) При виявленні Замовником дефектів упаковки товару, простроченого терміну придатності товару, будь-чого іншого, що може якимось чином вплинути на якісні характеристики товару, Постачальник повинен замінити товар в асортименті та кількості, вказаній в заявці Замовника. Всі витрати, пов’язані із заміною товару неналежної якості несе Постачальник. h) Замовник має право на проведення лабораторних випробувань та експертних досліджень у випадку поставки неякісного товару. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення доставки проб товару до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо технічних та якісних показників. i) Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування та розвантажування. j) Розрахунки проводяться шляхом оплати Покупцем після поставки Постачальником замовленої партії товару згідно видаткової накладної протягом 20 банківських днів з дня надходження коштів.

Завершена

342 994.52 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 089385fff7814fa79ac309e9c56161ad
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: d06bdf966d2540f1b57b2ffa0d685310  
Очікуване значення : філе  
Термічний стан
ID: d848e407788940429f97e2e7c9526f27  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 945fcc5451a24922a8057dbc0271351c  
Очікуване значення : Так  
З шкірою
ID: 8f3ed2af271649e59bf1a1189a59e001  
Очікуване значення : Ні  
Наявність кісток
ID: e4de880579354ccaa80780ace2014a38  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e5c2f42ff03b473888744ffe61b9887e
Критерій стосується номенклатури Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 7d14a16de16340b6a26fe2fd42bb4e03  
Очікуване значення : стегно  
Термічний стан
ID: 0f750224a9d44a16acaf8ce073f272c0  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3a1686050eb54904b83be5b3359e34d2  
Очікуване значення : Так  
Наявність кісток
ID: b60d3b2d57364c85844e6c8e8a36ed6f  
Очікуване значення : Так  
З шкірою
ID: b582ea018aa044ae8729e02d7400ba09  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження