М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Куряча грудка без кістки, охолоджена, ДСТУ 3143, 1 кг
Переможець закупівлі для підписання договору повинен надати:
-Витяг з реєстру потужностей операторів ринку
-Копія свідоцтва про державну реєстрацію (для юридичних осіб та суб'єктів підприємницької діяльності) або копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань або витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань;
-Декларація виробника або посвідчення про якість, де вказується номер, назва та адреса виробника, дата виготовлення товару на підприємстві і термін реалізації, не більше 3-місячної давнини відносно кінцевої дати подання тендерних пропозицій.
-Мясо повинно бути запаковане у вакуум пакети (поліетиленові пакети, які термозварюються) 2-3кг