• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг; Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг; Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг Поставка товару протягом 2024 року за адресою: Хмельницька обл. м.Нетішин, вул. Лісова, 1 (харчоблок), періодичність поставки: 2 рази на місяць, у будні дні з 08 год.00 хв. до 15 год. 00 хв. (дрібними партіями, згідно поданої заявки). Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Вантажовідправником за його власний рахунок та його транспортом. Транспортуватися у спеціалізованому транспорті з холодильним обладнанням з відповідною температурою згідно зі стандартами. Не дозволяється вміст антибіотиків, гормональних препараті та патогенних мікроорганізмів. Не допускається наявність льоду. Технічно-неминуча вода, що абсорбується м’язовою тканиною в процесі технологічної обробки м'са та м’яса птиці, і може виділятися у процесі розморожування м’яса має становити не більше ніж 10%. Упаковка — у ящики з гофрованого картону, або пластикові ящики, дно і стінки яких застеляються пергаментом або полімерними та іншими матеріалами, які дозволені МОЗУ для контакту з харчовими продуктами. На кожній одиниці фасування або на ярлику, який вкладається в упаковку, повинне бути маркування із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення та терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Відповідність вимогам показників санітарно - технічного контролю. Обов’язкова наявність посвідчення про якість (декларації виробника) на кожну поставку. Товар має бути без ГМО, що має бути зазначено.

Завершена

303 700.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 962800d1990d485091728f9547f6bba3
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: 2999bb55880346ed8b3b431aca24f60e  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: d0eac2b711a9400ab45dfcf3484fd4c0  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: b95367e3838d466db41b94535af158ca  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: afccca92921f49c78a6bba1ce0aee6ee  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 2fa5a391333d4f8c8886584c45a990dd
Критерій стосується номенклатури Кури-тушки, охолоджені, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: c148616a439346dd9cf838ce2700f16b  
Очікуване значення : кури-тушки  
Термічний стан
ID: b7874d813e8c4989b8cf846519ced229  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3ff79194b54e41ca80095ee2a0d40b9e  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 38b20026d2714e769af6c0da752dc0c7
Критерій стосується номенклатури Окіст курячий, охолоджений, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: ac0fbde6f6a947eaaee0ae20121bbcba  
Очікуване значення : окіст  
Термічний стан
ID: 3720551407ef4a1d9e8845789e7164f8  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: b9e019c93cb14d608e65b2ec1f7afc2c  
Очікуване значення : Так  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження