• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

М'ясо (М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг)

М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг; М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг Ціна Товару має включати всі податки, збори та інші обов’язкові платежі, витрати, пов’язані з передпродажною підготовкою та реалізацією Товару Замовнику, всі витрати Постачальника, враховуючи вартість транспортних послуг на доставку Товару до місця поставки, визначеного цим Договором, здійснення вантажно-розвантажувальних послуг при поставці Товару; занос Товару в приміщення; перевірку комплектності, цілісності та відсутності пошкоджень у присутності представників Замовника. Строк поставки товару становить не пізніше 3 робочих днів від часу отримання заявки від Замовника. Постачання протягом строку дії Договору по заявці Закладів Замовника в робочі дні та години з понеділка по п’ятницю з 8 год. 00 хв. до 16 год. 30. хв. Обсяг кожної поставки – згідно із заявками Замовника, без обмеження розміру мінімального замовлення. Заявки подаються Замовником в письмовій, або усній формі, або електронною поштою на електронну адресу. Постачання товару не рідше 1 разу на тиждень до комори кожного окремого закладу освіти; Поставка Товару здійснюється за адресами Замовника, які зазначені в Проекті Договору у Додатку 2. Поставка Товару здійснюється окремими партіями згідно з заявкою / замовленням Замовника. Обсяг кожної партії визначається Замовником залежно від фактичної потреби. Партією Товару за Договором вважається поставка Товару в обсязі, що визначений за кожною окремою заявкою Замовника.

Завершена

724 800.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: b0ba963ecd6f4ea58436b46c276a9ba0
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 1125ae6ccaa34310a1c52bc317ca5362  
Очікуване значення : філе  
Термічний стан
ID: 6d3bc0ca1e4a43beba17316586ad6733  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: ebdf2dd7a2f142db884409552e573c31  
Очікуване значення : Так  
З шкірою
ID: ff1c617c2a314f8b9a843463a3082e72  
Очікуване значення : Ні  
Наявність кісток
ID: 454cae68094743faa529f5c9b69ae8fe  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 24cc9c92f8034beab3e0917a689b4c47
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 652bcbd2a20f4e008db8f110fdf8eec8  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: 31d5276d05ee468bad0a57d13c8f8490  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 1ed45f67bb5e4562942bab5f7d4a43c3  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f6551ceef52a44c092292c4042871ca7
Критерій стосується номенклатури М'якоть без кістки яловича, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: 4b0b281f2c7f45dd9d2f2ad86143ccc7  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: dda879aca6964b11810df530a1bd5e54  
Очікуване значення : м'якоть без кістки  
Термічний стан
ID: 238906b7a5a44ef59bd121b99c1ae11b  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 29fe8a7b42014eeeb034bfa62ecebdf4  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження