• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг; Сир твердий 50%, без добавок, 1 кг

Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг; Сир твердий 50%, без добавок, 1 кг Сир кисломолочний не менше 9%: 1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам. 2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. 3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника, двічі на тиждень (невеликими партіями). Час завозу товару з 9.00 до 15.00. 4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності. 5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару. 7. Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 24600, Україна, Вінницька область,см Крижопіль, Вул.Героїв України90 Сир твердий не менше 50%: 1. Товар по якості і безпечності повинен відповідати встановленим державним стандартам. За зовнішнім виглядом, запахом, смаком, кольором, консистенцією, продукти харчування повинні відповідати показникам якості. При цьому, якість продукції повинна відповідати діючим на момент проведення закупівель ДСТУ, ТУ.У та або іншим нормативним документам. 2. Доставка продукції здійснюється автотранспортом згідно з Санітарними правилами для підприємств продовольчої торгівлі у строк визначений замовником в договорі про закупівлю. 3. Обсяг кожної поставки згідно з заявками замовника, двічі на тиждень (невеликими партіями). Час завозу товару з 9.00 до 15.00. 4. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника та мати супроводжувальні документами, що підтверджують якість товару (висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість (та/або декларація виробника), тощо) із зазначенням строку придатності, умов збереження і температурного режиму. Зміст маркування: назва місцезнаходження виробника, пакувальника, назва місця походження, товарний знак виробника, позначення маси нетто, чи об'єму, склад продукту, поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) харчового продукту, строк (термін) придатності, умови зберігання, дата виготовлення (виробництва) і дата пакування (або фасування), на споживчу тару обов'язково наносять кінцеву дату споживання (термін придатності) «вжити до» або дату виробництва та строк придатності продукту, нанесення позначень нормативних документів тощо, відповідно до вимог ДСТУ щодо конкретного предмету закупівлі. Тара та упаковка товару повинні бути чистими, сухими, без стороннього запаху й порушення цілісності. 5. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. 6. Термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального терміну придатності товару. 7. Місце поставки товарів: - Місце поставки товарів або місце виконання робіт чи надання послуг: 24600, Україна, Вінницька область,см Крижопіль, Вул.Героїв України90

Завершена

136 070.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 08262a9849dd432192b6a51a0541bb2c
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, без добавок, 1 кг
Спосіб підтвердження
Масова частка жиру
ID: 653c54bf5b5645e2b6357d71cdb7da31  
Очікуване значення : 50  
Добавки
ID: 015deefa08e7467a91d841c3e01c8966  
Очікуване значення : без добавок  
Технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі
ID: 6a41128ee7864cdabac4ae175d005093
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг
Спосіб підтвердження
Масова частка жиру
ID: 19583bf1ff874f818fea3350e9f8a140  
Мінімальне значення : 9  
Максимальне значення : 10  
Добавки
ID: 557890bd3cfa4e628424acf929cc85fd  
Очікуване значення : Ні  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження