Капуста білоголова свіжа, середньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг; Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг; Цибуля ріпчаста свіжа, першого товарного сотру, від 4 см, ДСТУ 3234, 1 кг; Апельсини свіжі, діаметр плоду не менше 5 см, 1 кг; Мандарини свіжі, діаметр плоду не менше 3,8 см, 1 кг; Лимони свіжі, діаметр плоду не менше 4 см, 1 кг; Банани свіжі, ґатунок перший, зелені, від 20 см, діаметр плоду не більше 4 см, 1 кг; Яблука свіжі, середньостиглі, першого товарного сорту, ДСТУ 8133, 1 кг
Товар не повинен містити генетично модифікованих організмів (ГМО).
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку відповідно постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку»
Товар, що постачається, має залишковий термін придатності не менше 90% від повного терміну придатності. При цьому, Замовник повинен забезпечити відповідні умови зберігання поставленого Товару.
Товар постачається партіями (частинами) до закладу освіти згідно з письмовими заявками, які надаються Замовником Постачальнику до 14:00 год
Постачальник гарантує якість товару та підтверджує це копією сертифікату якості, та/або декларацією виробника, та/або іншим документом, що підтверджує якість, безпеку, та походження товару. Під час поставки кожної партії (частини) товару Постачальник надає копії вказаних документів Замовнику