Запит (ціни) пропозицій
Безлотова
КЕП
Prozorro Market
Без аукціону
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг; Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг; Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг; Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Порядок поставки (передачі) товарів здійснюється з моменту дії Договору до 31 грудня 2024 року згідно поданих заявок, крім вихідних та святкових днів (з 08 год 00 хв до 15 год 00 хв транспортом Постачальника). У зв’язку із нестабільною роботою навчальних закладів (офлайн/онлайн), яка залежить від безпекової ситуації у місті на фоні військової агресії рф, для уникнення випадків псування продукції, постачання продукції може здійснюватися дрібними партіями в день використання товару, замовлення при цьому можуть бути подані з терміном їх виконання дві години. Заявка подається Покупцем не пізніше ніж за дві години до часу поставки, шляхом направлення електронного листа на електронну адресу Постачальника або шляхом передання інформації за номером телефону Постачальника, зазначеному у цьому Договорі
Вимоги для участі в закупівлі
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 200a4500b18147eda4d6d85001a95bbd
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 6305bfaf5f4f4a139b5cd94efc72a6b0
Очікуване значення :
філе
Термічний стан
ID: 8f078101ba65434c89f4df20341906af
Очікуване значення :
заморожене
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a93859b197714050a50744bfed3185e0
Очікуване значення :
Так
З шкірою
ID: 2702ecf2b7a842e3a7f623161e1ca854
Очікуване значення :
Ні
Наявність кісток
ID: 1176b6f1b6d74e7b9e949d38d9c3110c
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 73bcd160097f4fafabe590199ec8f2c8
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: 1cc9cec5a9fb45aa97a5143fd5e64aa9
Очікуване значення :
яловичина
Частина
ID: d73f4f4f6bd14128868f0081c420db0e
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Термічний стан
ID: 5db02a54e9d241dba722715b79092b5e
Очікуване значення :
охолоджене
Відповідність стандарту
ID: d6eb829acdae42858ac61b939ccc9875
Очікуване значення :
ДСТУ 4589
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 4c7663124a0b47efab02f0592f25fcbf
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 792e6801ad75481a96f8f8b902425f40
Очікуване значення :
філе
Термічний стан
ID: a212f72f41e8406ebe0c767539f3d77d
Очікуване значення :
охолоджене
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 3db41564b5364b9cbc3af5b4a910a1b7
Очікуване значення :
Так
З шкірою
ID: b77831431402428db37888de4332a446
Очікуване значення :
Ні
Наявність кісток
ID: 262e7f56ac6a41d8a6398e7e0e3593c6
Очікуване значення :
Ні
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 0a38889be79b47919e1789e8a1f55d9d
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: dfc8886ad86b4195872f2aaaad6d4b1d
Очікуване значення :
яловичина
Частина
ID: 86de4ff80d3c4bb7911465d332ce1775
Очікуване значення :
лопатка без кістки
Термічний стан
ID: 4a03abc378a6457d9e5df62bdc698036
Очікуване значення :
заморожене
Відповідність стандарту
ID: 994a1b460d3040228d8850f40ceb134b
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e32ab71fba9e4e4e94cdf0e398357f4b
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 87ca3c4cf1ff48af9ee2ff7783355856
Очікуване значення :
вирізка
Термічний стан
ID: 6bcf8982df4145ed821f9a343ec91707
Очікуване значення :
охолоджене
Відповідність стандарту
ID: 7ef418332b534171bf17a1330318a295
Очікуване значення :
ДСТУ 4590
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: da45c25de41b43b4a9364992aa3dbf12
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 41a7c958d73f4a04b0866b21d8b84107
Очікуване значення :
вирізка
Термічний стан
ID: e8f8cc60ea01413a82db885404f26a1f
Очікуване значення :
заморожене
Відповідність стандарту
ID: 4ce26dec1f874dbfa22bc00a0ea56e4e
Очікуване значення :
ГСТУ 46.019
Інші критерії
Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження