• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг,Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг,Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг

УМОВИ ПОСТАВКИ ТОВАРУ 1. Поставка Товару здійснюється окремими партіями протягом року за домовленістю, товар повинен бути у відповідній упаковці, у відповідності з накладною. Заявка подається шляхом направлення електронного листа на електронну адресу Постачальника або шляхом передання інформації за номером телефону Постачальника. 2. Постачальник передає уповноваженому представнику Замовника Товар згідно поданих заявок, крім вихідних та святкових днів. У зв’язку із нестабільною роботою навчальних закладів (офлайн/онлайн), яка залежить від безпекової ситуації у місті на фоні військової агресії рф, для уникнення випадків псування продукції, постачання продукції може здійснюватися дрібними партіями в день використання товару, замовлення при цьому можуть бути подані з терміном їх виконання дві години. 3. Місце отримання Товару Замовником - місце розташування навчального закладу (м. Кременчук, проспект Свободи,104). 4. Строк поставки товару – з дати укладання договору до 31.12.2024 року. 5. Постачальник відповідає за одержання всіх необхідних документів, дозволів, ліцензій, сертифікатів та самостійно несе всі витрати на отримання таких документів, дозволів, ліцензій, сертифікатів, інших документів необхідних для поставки Товару та виконання умов Договору. ПОРЯДОК ЗДІЙСНЕННЯ ОПЛАТИ 1. Розрахунки проводяться шляхом оплати Замовником пред’явленого Постачальником належним чином оформленого рахунка на оплату та видаткової накладної. 2. Платежі за поставлений товар здійснюються Замовником по безготівковому розрахунку шляхом перерахування коштів на рахунок Постачальника по факту поставки товару відповідно до рахунка та накладних на товар, протягом 30 (тридцяти) банківських днів після одержання товару.

Завершена

267 364.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 8753c32410c645f093e259379c94526e
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 8b70af23fb2a4355b8b77f58e1fc8ec2  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Термічний стан
ID: a9baa22f6e5e4b73868ba9c9bfd39ffa  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 2b2220a86024427e9eda3a8d74d33e90  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Вид
ID: 1afb8ba9dbb04ae08ad6c22a3570d7d3  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 171eaad2f5ae43a3802d0c7c0da40ae1
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: 43bb043b6bf941c091bcdd255751d975  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Термічний стан
ID: 2522eb6a965d419cb4572e6249b33579  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: da78a05ada444ea0a79837bfaf34e727  
Очікуване значення : вирізка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d2568d5c96494224922c816f47075392
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Наявність кісток
ID: 93c7313cd5a94f6e9e2f29670de6d245  
Очікуване значення : Ні  
З шкірою
ID: 64fe8696548d46ae9a6fc7688515292b  
Очікуване значення : Ні  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: f80ae1b496984bf7845f1afe168f5e13  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: 8c29e9c682894deeaf2a3b879ccfdd76  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 711ec15eef2844f09f7baa5ddda51af9  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження