• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг,Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг,Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг

УМОВИ ПОЛСТАВКИ: 1. Порядок поставки (передачі) товарів здійснюється з моменту дії Договору до 31 грудня 2024 року згідно поданих заявок, крім вихідних та святкових днів (з 08 год 00 хв до 15 год 00 хв транспортом Постачальника). У зв’язку із нестабільною роботою навчальних закладів (офлайн/онлайн), яка залежить від безпекової ситуації у місті на фоні військової агресії рф, для уникнення випадків псування продукції, постачання продукції може здійснюватися дрібними партіями в день використання товару, замовлення при цьому можуть бути подані з терміном їх виконання дві години. Заявка подається Покупцем не пізніше ніж за дві години до часу поставки, шляхом направлення електронного листа на електронну адресу Постачальника або шляхом передання інформації за номером телефону Постачальника, зазначеному у цьому Договорі. За необґрунтовану затримку поставки товару або поставку не в повному обсязі згідно прийнятої заявки, Постачальник несе відповідальність відповідно до п.7.2. проєкту прикріпленого Замовником договору. Поставка Товару за даним Договором здійснюється окремими партіями протягом року за домовленістю, товар повинен бути у відповідній упаковці, у відповідності з накладною. 2. Місце поставки (передачі) товарів – зазначені у заявці Покупця. 3. Поставка товару здійснюється спеціалізованим автотранспортом. Товар, повинен транспортуватися в критих транспортних засобах відповідно до чинних правил перевезення харчових продуктів, з урахуванням продуктів, що швидко псуються, чинними на певному виді транспорту. Навантаження, розвантаження та доставка товару до місць призначення здійснюється Постачальником і входить до ціни товару 4. Кожна партія товару, що постачається повинна супроводжуватись супровідними документами, що підтверджують походження товару, його безпечність і якість. Документи повинні відповідати вимогам державних стандартів України щодо предмету закупівлі та ст. 21 ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів» (декларація виробника під кожну партію). 5. Кожна партія товару, що постачається повинна супроводжуватись супровідними документами: рахунок, видаткова накладна, товаро-транспортна накладна та документи передбачені пунктом 5.4. даного договору. УМОВИ ОПЛАТИ: Розрахунки проводяться шляхом: оплати Покупцем після пред'явлення Постачальником рахунка на оплату товару (далі - рахунок) по факту поставки товару протягом 30 банківських днів. У разі затримки бюджетного фінансування розрахунок за поставлений товар здійснюється протягом 5 банківських днів з дати отримання Покупцем бюджетного призначення на фінансування закупівлі на свій реєстраційний рахунок. 2. До рахунку додається видаткова накладна на отримання товару. Видаткова накладна може надаватися в електронному вигляді (форматі) з обов’язковим підтвердженням у паперовому. Видаткова накладна повинна бути надана у паперовому вигляді, що є невід’ємною частиною договору. 3. Оплата за товар здійснюється по факту поставки безготівковим розрахунком. 4. Оплата здійснюється відповідно до ст. 49 Бюджетного кодексу України. 5. Згідно статті 23 Бюджетного кодексу України бюджетні зобов’язання та платежі з бюджету здійснюються лише за наявності відповідного бюджетного призначення.

Завершена

248 790.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 07a7bd4ea0e942609ac8a566db4a7e35
Критерій стосується номенклатури Вирізка свинна, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: c07736156204474badc636faf581d877  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Термічний стан
ID: bf529f4e15704ba0ac1f0c0d81ea7e3a  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 14c6b46c2a714e678e2adc5cf99aee3f  
Очікуване значення : вирізка  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 46f8626bf4624fdfadf09471f3b58826
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Відповідність стандарту
ID: c2380f54a6804e6c9b33d27a9835a2b8  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Термічний стан
ID: 677c34d390dc463785d4d983f5b7813e  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: 5209040be67d4b779691411ec6515d7b  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Вид
ID: b5790173387e47dc84e9a42ac1791a2c  
Очікуване значення : яловичина  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 1506f1a3d6e6491a8f4ee8c3e90303b4
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Наявність кісток
ID: c5befc52a9ef48b5b4e680fbf04b58c9  
Очікуване значення : Ні  
З шкірою
ID: 246199eb5051429782040c281494d680  
Очікуване значення : Ні  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: a161aecdcc39441690de3381d5f7dd09  
Очікуване значення : Так  
Термічний стан
ID: b72a31e40c5546799ab898cb81897269  
Очікуване значення : охолоджене  
Частина
ID: eeea531397c74a54b2334f5d23fa93da  
Очікуване значення : філе  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження