- 
                    Запит (ціни) пропозицій
- 
                        Безлотова
- 
                        КЕП
- 
                        Prozorro Market
- 
                        Без аукціону
Сир кисломолочний 9-18%, 1 кг
Сир кисломолочний. жирність не менше 9-18%, фасовка не більше 5кг., ДСТУ 4554
                        Завершена
                        
                                                                    
                
            
                293 697.66
                UAH з ПДВ
            
                            
        Вимоги для участі в закупівлі
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: fc360c95bf644403ad1353d6f60bd02f
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                    
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 3053c6c7aeda48c2a3ee71778ee3cc25                                                 
                                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                        
                                                            Мінімальне значення                                                            :
                                                            9                                                         
                                                    
                                                                                                                                                    
                                                        
                                                            Максимальне значення                                                            :
                                                            10                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 373a72a6df24427bb0bff090cb42c6d7                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Ні                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Інші критерії
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Тендерне забезпечення не вимагається                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                    
                                    