- 
                    Запит (ціни) пропозицій
 - 
                        Безлотова
 - 
                        КЕП
 - 
                        Prozorro Market
 - 
                        Без аукціону
 
Сир кисломолочний
Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг
                        Завершена
                        
                                                                    
                
            
                165 000.00
                UAH з ПДВ
            
                            
        Вимоги для участі в закупівлі
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Технічні характеристики предмета закупівлі                                                                                                                            
                                
                                                ID: 1bd90b70ce88484f9c48bf2c12477b1d
                                            
                                                                                                                                                                                                            
                                                
                                                        Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг                                                
                                            
                                                                                                                    
                                                                                         Спосіб підтвердження
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        
                                    
                                            Масова частка жиру                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: e4544fb8239a48fc9b04801345045dac                                                 
                                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                                        
                                                            Мінімальне значення                                                            :
                                                            9                                                         
                                                    
                                                                                                                                                    
                                                        
                                                            Максимальне значення                                                            :
                                                            10                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                            
                                            Добавки                                        
                                                                                    
                                                
                                                    ID: 5bf5ac3a851147e5a4ee6dffb2eace3c                                                 
                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                
                                                        
                                                            Очікуване значення                                                            :
                                                            Ні                                                         
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Інші критерії
                        Вимоги
                    
                                    
                        Опис вимог та спосіб їх підтвердження
                    
                            
                                        Тендерне забезпечення не вимагається                                                                                                                                                                                                                                                                                    
                                
                                                                                         Спосіб підтвердження