• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону

ДК 021:2015 - 15110000-2«М `ясо» (яловичина 1 категорії, лопатка, напівфабрикат охолоджена/заморожена; свинина нежирна, лопатка, напівфабрикат охолоджена/ заморожена; філе курей охолоджене/ заморожене)

Закупівля здійснюється керуючись Постановою Кабінету Міністрів від 12 жовтня 2022р №1178 "Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України "Про публічні закупівлі", на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування. Поставка товару здійснюється протягом 2024 року за адресами закладів освіти, згідно додатку 2 до Договору (дрібними партіями 2 -3 рази на тиждень, згідно поданої заявки). Доставка до місця призначення, навантаження та розвантаження Товару здійснюється Постачальником за його власний рахунок та доставляється виключно спеціалізованими автомобілями із додержанням температурного режиму відповідно до вимог Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Навантаження, доставка та розвантаження товару на місці призначення (склад замовника) здійснюється Постачальником і входить до ціни товару. Всі працівники Постачальника, які мають відношення до постачання продуктів харчування, повинні мати особову медичну книжку з результатами проходження обов’язкових медичних оглядів. Товар повинен відповідати показникам якості, які встановлюються законодавством України та діючим стандартам. Маркування: відповідно до норм законодавства. Термін придатності: повинен бути вказаний в супровідній документації. На момент поставки товару залишковий термін його придатності повинен бути не меншим, ніж 90% загального терміну придатності. Товар, що поставляється за цим Договором, повинен супроводжуватись наступними документами: - накладною; - посвідченням про якість чи декларацією виробника; - іншими документами на вимогу Покупця що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами. Розрахунки за кожну поставлену партію товару здійснюються в безготівковій формі. Переможець при підписанні договору повинен надати наступні документи, які підтверджують якість та безпечність запропонованого товару: 1. Позитивний Акт (скан-копія), складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР. Акт повинен бути складений компетентним органом, що реалізує державну політику у сфері безпечності та окремих показників якості харчових продуктів. 2. Учасник, який не є Виробником подає в складі тендерної пропозиції Договір (лист чи інший документ) про співпрацю, де вказується, що Виробник надає Учаснику позитивний Акт (скан-копія), складений за результатами проведення заходу державного контролю у формі аудиту постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР. 3. Копію експлуатаційного дозволу для потужностей з виробництва, переробки та/або зберігання харчових продуктів або державноі реєстрації потужностей з виробництва та/ або обігу харчових продуктів, визначених відповідно ст. 23 та 25 Закону про безпечність.

Завершена

2 314 000.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f1070b7be75841c38b2f3186e9c4e659
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 398333e29632469d97c273644a3a6bbc  
Очікуване значення : філе  
Термічний стан
ID: c2ea4ce285ff485e9f97ef03aa2157e7  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 236b49efb25e4430b1118da9d2172b80  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: f4d3f569f974455083f44e58182c3b67
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, охолоджена, ДСТУ 4589, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: 4e91a4c3ade44c87b14b34036f12fd3c  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: d369ccc269954938a8b44953d83262ba  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Термічний стан
ID: a718851ca1684461b4d01da496ef6cc0  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 5c73ca96444b4b898fbf1428871ff306  
Очікуване значення : ДСТУ 4589  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: e20c6359eceb4898ba4c08f32724c0bf
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: 33b32c69a93444c3993742fccd781d99  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Термічний стан
ID: 256b9f97f4354447889c2fbe79420f53  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність стандарту
ID: 418dddd01e2c4021a3045402d09a8645  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 058ecedf1a59466c82310e0e9ab40ea8
Критерій стосується номенклатури Лопатка свинна без кістки, охолоджена, ДСТУ 4590, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: c62d05496c8b42ba92882de08b8e873e  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Термічний стан
ID: e4d1ea39ca9e405d95ed683d50d10dd9  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність стандарту
ID: 9c0d58ddd56747e6ab7d914d1c4b7d15  
Очікуване значення : ДСТУ 4590  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: a8d4e4284f57435baab78b76c5d7b9cf
Критерій стосується номенклатури Філе куряче, охолоджене, ДСТУ 3143, 1 кг
Спосіб підтвердження
Частина
ID: ac286f91ac4d4a2ea573c7ba89ab3928  
Очікуване значення : філе  
Термічний стан
ID: d0090e58b0aa4125a49a106cba01c0dd  
Очікуване значення : охолоджене  
Відповідність ДСТУ 3143
ID: 1502eb49c2dd4235ae15ad8ce8f0d142  
Очікуване значення : Так  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: 07c5a6e4a58049edb4df499e9c7037fd
Критерій стосується номенклатури Лопатка яловича без кістки, заморожена, ГСТУ 46.019, 1 кг
Спосіб підтвердження
Вид
ID: 9c579060fd204926ad02f7c5e515a1b5  
Очікуване значення : яловичина  
Частина
ID: 65cad4ccda824bc9b6b88bef85f9da70  
Очікуване значення : лопатка без кістки  
Термічний стан
ID: 366f1d1c538441b08c9f8e5b1d36638e  
Очікуване значення : заморожене  
Відповідність стандарту
ID: 89febc70f2bb462587344705ea4a0624  
Очікуване значення : ГСТУ 46.019  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження