• Запит (ціни) пропозицій
  • Безлотова
  • КЕП
  • Prozorro Market
  • Без аукціону
  • 1

Сирні продукти

Сир твердий по типу «Голандський», не менше 50 % жирності, без домішок рослинних жирів (відповідно до ДСТУ 6003:2008). Смак та запах притаманний цьому виду продукту, виражений сирний, злегка кислуватий, без побічних присмаків та запахів, колір жовтий. Основні споживчі властивості: зовнішній вигляд - кірка рівна, тонка, без пошкоджень і товстого підкоркового шару, покрита полімерною плівкою під вакуумом, що щільно прилягає до поверхні сиру, поверхня сиру – чиста. Без хімікатів та консервантів, стороннього запаху та смаку, без цвілі, плісняви, гнилі. Термін визрівання продукту від 3-х місяців до 3-х років. Термін зберігання 30 діб. Сир кисломолочний, 9%-10% жирності, коров’ячий, фасований у пачках по 250 гр. Згідно ДСТУ 4554:2006. Має бути білого із злегка жовтуватим кольором, однорідної не тягучої консистенції, без сторонніх не властивих свіжому сиру смаком і запахом, без домішок, рослинних жирів. Упакований в паперову упаковку, дефекти недопустимі. Термін зберігання до 5 доби. Сир моцарелла. Виготовлена з коров'ячого незбираного молока, з масовою часткою жиру в сухій речовині не менше 30 %, фасована вагою не більше 1,5 кг у у вакуумну упаковку. Має мати відповідний колір, без ознак забруднення, смаку гіркоти, плісняви, сторонніх запахів. Сир чистий, однорідної маси, від білого до слабо-жовтого кольору однорідного по всій масі, тісто пластичне, однорідне, без пошкоджень. Поверхня чиста, рівна без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань, покрита плівочним покриттям, яке щільно прилягає до поверхні сиру. Смак та запах виражений сирний солодкуватий, злегка пряний. Не повинно бути слизу, цвілі, стороннього смаку та запаху. На смак моцарелла ніжна, пріснувата, трохи пружна. В ідеалі моцарелла повинна мати кисломолочний запах і смак, злегка кислуватий і солонуватий. Сир повинен відповідати вимогам ДСТУ 4395:2005. Поставка 3 рази в тиждень. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО) Поставка товару здійснюється згідно замовлень в період з 01.11.2023 до 31.12.2023.

Завершена

46 292.00 UAH з ПДВ

Вимоги для участі в закупівлі

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: eb3587dc94f0469ca514fe0176f13cd4
Критерій стосується номенклатури Сир м'який, 40%, 1 кг
Спосіб підтвердження
Масова частка жиру
ID: e0fb0d6960c64010b8ace50b23590943  
Очікуване значення : 40  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: d25def7cf4f6444681ed4feeaa49a2f0
Критерій стосується номенклатури Сир кисломолочний 9-10%, 1 кг
Спосіб підтвердження
Масова частка жиру
ID: c87bc057573d4569984e1c7487150b61  
Мінімальне значення : 9  
Максимальне значення : 10  
Добавки
ID: eb5b615854ae44c08ae1f46eab9481e3  
Очікуване значення : Ні  
Технічні характеристики предмета закупівлі
ID: c7b461ee64614253b46ac30620d741ff
Критерій стосується номенклатури Сир твердий 50%, без добавок, 1 кг
Спосіб підтвердження
Масова частка жиру
ID: a2d44388e6a14df2a5f21266ec872f9f  
Очікуване значення : 50  
Добавки
ID: b3990e7d7773408c90b998b716874daa  
Очікуване значення : без добавок  

Інші критерії

Вимоги
Опис вимог та спосіб їх підтвердження
Тендерне забезпечення не вимагається
Спосіб підтвердження