-
Запит (ціни) пропозицій
-
Безлотова
-
КЕП
-
Prozorro Market
-
Без аукціону
Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033, 1 кг; Кабачки свіжі, першого товарного сорту, довжина 7-26 см, 1 кг; Капуста білоголова свіжа, пізньостигла, першого товарного сорту, ДСТУ 7037, 1 кг; Огірки свіжі, польові, короткоплідні (до 14см), ДСТУ 3247, 1 кг; Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659, 1 кг; Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035, 1 кг; Помідори (томати) свіжі, польові, округлі, ДСТУ 3246, 1 кг; Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234, 1 кг
Капуста білоголова Зовнішній вигляд: головки свіжі, цілі, здорові, чисті, цілком сформовані, непророслі, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, без пошкоджень сільськогосподарськими шкідниками. Смак, запах: властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень Цибуля ріпчаста Зовнішній вигляд: за формою цибулини можуть бути пласкими, округлопласкими, округлими, близько 15 см в діаметрі. Забарвлення зовнішнього сухого лушпиння жовтого кольору. Внутрішні лусочки цибулині м’ясисті, зазвичай білі або зеленуваті; за смаком: гострі, напівгострі, без гіркого присмаку. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень Морква столова Зовнішній вигляд: форма коренеплоду може бути яйцевидної і усічено-конусовидної, має помаранчевий колір, привабливий зовнішній вигляд. Коренеплоди свіжі, чисті, цілі, здорові, нетріснуті, без механічних ушкоджень, ушкоджень шкідниками й хворобами. За смаком: солодка, без сторонніх присмаків, без гіркого присмаку. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень Буряк столовий Зовнішній вигляд: коренеплоди свіжі, цілі, чисті, не зів’ялі, не тріснуті, без пошкоджень, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи, типові для ботанічного сорту за формою і забарвленням, з довжиною залишених черешків не більше ніж 2,0 см або обрізаних врівень з плечиками коренеплода. Допустимі коренеплоди з надламаними корінцями. Смак і запах: властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень Томати свіжі Томати повинні бути свіжі, чисті,без прожилок червоного кольору, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ознак гнилі, зрілі. Відповідає вимогам ДСТУ 3246-95. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень Огірки свіжі Огірки повинні бути свіжі, чисті, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ознак гнилі, зрілі. Розмір: довжина не більше 11 см,в діаметрі не більше 5 см. Відповідає вимогам ДСТУ 3247-95. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень Перець солодкий Товар має бути без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень Продукція повинна відповідати по якості діючим нормативним документам. Упаковка, доставка: ящики (пластмасові, картоні, дерев’яні) усіма видами транспортних засобів, які забезпечують схоронність та доставку якісної продукції. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень Кабачки Товар має бути без ознак гнилі, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень Продукція повинна відповідати по якості діючим нормативним документам. Упаковка, доставка: ящики (пластмасові, картоні, дерев’яні) усіма видами транспортних засобів, які забезпечують схоронність та доставку якісної продукції. Постачання товару здійснюється один раз на тиждень При постачанні товару обов’язково надаються супровідні документи, що підтверджують його походження, безпечність та якість, відповідність вимогам державних та/або міжнародних стандартів, технічних умов (за умови, що технічні умови на зазначений товар мають показники не нижчі, ніж визначено в державних (національних (регіональних)) стандартах). Товар має постачатися дрібними партіями у кількості та асортименті згідно із заявками Замовника. Доставка проводиться транспортом Постачальника з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення продукції. Транспортування товару здійснюється у транспортних засобах, обладнаних холодильною установкою, або в інших дозволених для даної продукції транспортних засобах з дотриманням вимог наказу Міністерства транспорту України від 14.10.1997 №363 «Про затвердження Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні» (зі змінами та доповненнями).